Recent Posts

  Kypsää kalua gay mies etsii

  kypsää kalua gay mies etsii

  Mahdollisuuksiakin on enemmän, koska 16 vuotas kelpaa usemmalle ja on vähemmän kriittinen seuran suhteen. Kokemuksesta voin sanoa, että vaikka 30v on rumempi, useammat nirppanokat löytyvät heistä kuin teineistä. Jopa heidän keski-ikä voi olla alempi.

  Tauti voi olla jo 16 vuotiaana, joten käytä kumia aina. Ikä ei takaa puhtautta. Ootpas tyhmä, ei sitten tullut mieleen, että ne vanhemmatkin ovat olleet joskus nuoria.

  Mutta toisaalta hiv ei ole helposti tarttuvia juttuja. Esim hepatiitti tarttuu kertaa helpommin. Mutta tottakai on fiksua käyttää kumia, on sitten kumppanilla hiv tai ei. Enemmän persoonakysymys kuin ikäkysymys. Turvallisuushakuinen jätkä on turvallisempi kuin kännissä sekoileva ja "eletään vain kerran"-asenteella menevä. Nuoret ovat yleensä fiksuja. Enemmän morkkaan vanhoja, jotka ovat asenteella: Nämä vanhat ällöt levittävät tauteja nuoriin.

  Professori Lanxsa sinulla näyttää olevan sekoilua selvinpäin,et todellakaan saanut aikaiseksi kuin erittäin epäselvän viestin jonka anti aika epämääräisen onneton! Ensin jotain myönnät ja jonka heti perään kiellät. Näin on myös briteissä: Viime vuoden uusista klamydiatartunnoista noin 10 , yli kaksi kolmasosaa, tavattiin 15 - vuotiailta.

  Sukupuolitauteja on jo 15 vuotiailla. Ideahan tuossa on, että top on aktiivinen "miehen osassa", bottom antaa ja versatile ei ota kantaa, mutta peppujutut eivät ole tärkein juttu homoudessa. Jos löydät maailman ihastuttavimman jätkän ja hän ihastuu sinuun, löydätte varmasti yhteisen sävelen eikä rooleista tarvitse tehdä kompastuslautaa.

  Kokeiluissa kannattaa muistaa myös tunteet. Seksi ei ole vain tekniikkaa, toisen ihmisen huomioiminen on tärkeä osa sitä.

  Asennon lisäksi seksiin kuuluu lempeä koskettelu, suutelu ja se, että molemmat saa. Monesti seksin kaunein osa saavutetaan kiihkon jälkeen, kun molemmat makaavat vierekkäin, hengitykset rytmittyvät saman tahtiin ja tunne lämpimästä läheisydestä voittaa. Vaikka kiihotuksessa mielikuvat ovat iso osa, voit päästä siihen ihanaan läheisyyteen jopa käsikopelolla.

  Mihin unohtui homoseksin parhaimmisto, eli 69? Yhtäaikainen puhdas nautinto on kaunista. Lanxsa vanhana syntynyt ei tiedä näistä 16v juttuista mitään kun synty suoraan 20v joten hänellä ei oikein tietoa et 16v: Suurin osa neitsyt kamaa jos omaa kättä ei huomioda. Eli vielä kysyn sarkastisesti, koska sitä kumia pitäis sitten alkaa käyttää, jos 16v on puhdas, missä vaiheessa kundit saastuvat? Näin se menee 1. Ei anaaliseksiä kannata harrastaa ennen kuin itse tietää mitä haluaa. Se tunne tulee kyllä jokaiselle itsestään mitä haluaa.

  Toki joku harva saattaa vasta kokeilemalla tuntea miltä tuntuu naida tai olla naitavana. Epävarmat ovat usein vers. Top ja btm ehkä tunnistavat halunsa jo etukäteen, koska luonto tekee heille tehtävänsä. Aika hyvä tuuri ollut sulla sitten, onko testattu, että ei ole piilevänä tauteja? Olet saattanut levittää jotain: Uskallatko mennä HIV testiin? Vai käykö vielä niin että kuntosi heikkeneekin yllättäen ja joudut sairaalaan missä sulla todetaan olevan AIDS.

  Jollakin partnerillasi on voinut käydä paskempi tuuri: Sinulle "näin se menee" juuri mikään ei mene niinkuin yrität pätevänä päteä. Tuo sinun sinun tyylisi kirjoittaa on aika tunnettu,joten miksi taas "salanimellä" seikkailet? Niin "Näin se menee" olet itse epävarma ja kun sinusta ei ole molempiin,haluat heti moittia niitä jotka ovat versatile.

  Taidat olla se impotentti bottom? Miksi ei versatile voi epäillä tietävänsä etukäteen mitä haluaa? Jos luonto ohjaa roolin niin miksi ensin "ehkä"? Todella olet epävarma kaikesta oletko seksuaalisesti haluton? Kokeile sitä luulen että se sopii sinulle parhainten.

  Koko sinun postaus täysin neitsytpojan vanhanpojan höpinöitä. Mä tiedän kyllä jo mikä olen eli rakastan saada kullia sisään: Olen mä kokeillut toppinakin mutta ei se oikein ollut mun juttu. Koskaan ei kannata olla ilman kumia sillä mistä tiedät keiden kanssa kaverisi on ollut?

  Bottomilla on muuten suurin riski saada HIV. Kumin pois jättämistä voi miettiä sitten kun ollaan vakipari ja ollaan käyty testeissä. No joo "Toki joku harva saattaa vasta kokeilemalla tuntea miltä tuntuu naida tai olla naitavana" aika outoa jos tuntisi sen kokeilematta! No tauti riski yhtä suuri heteroseksissä jne no mistä tietää heteropanoissa sitten partnerin taudit,vai onko se aina vain et homoseksissä piile se tauti?

  Hei nimimerkki Gayboy18v Mä Turustapäin ja kiinnostaisko hoikka17v blondiboy? Mä pk seudulta mut Turku on lähellä! Minä Turun Luolavuoren koulun naapurista 17 v tumma cm laiha se 18,5 ja joskus jos ei runkata päiviin niin 19,5cm: Minä tykkään komeista hoikka poikiesta ja minä 3 kertaa top ja 1 kertaa btm.

  Kiva ehdotus mutta minulla on jo yksi puolituttu mielessä: Joo ei sitä tiedä kokeilamatta mistä tykkää ja tietääkö silloinkaan ensimmäisen kerran jälkeen,kyllä siihen voi mennä useampikin kokeilu ennenkuin on varma. Kokeile useita kertoja kaikkea ja hmm malttia panojen kanssa ja jos kaverilla iso peli niin vieläkin varovaisemmin ja paljon liukastetta käytä että luistaa helposti sisään. Ja tietysti pitää puhua ensin et onko kaverilla kokemuksia,taudeista jne.

  Suositeltavaa on kumin käyttö Kumeja löytyy kaiken kokoisia ja paksuisia ja ennemmin kannattaa käydä erotiikka liikkeestä katsomassa, sillä niissä valinnanvara ja hinnat ovat huomattavasti laajemmat kuin kaupoissa. Tosiaan kokematon ei vielä tiedä onko top, bottom vai versatile eikä seksiä sovi harrastaa vain koska haluaa, vaan kun on siihen itse valmis.

  Jotkut ovat henkisesti kypsempiä kuin toiset nuorina, jotkut taas vanhempina ja on huomioitava, että seksi ei tunnu hyvältä jos ei ole tarpeeksi kypsä vaikka halut olisivat kuinka isot. Mitä kondomin käyttöön tulee, sitä kannattaa käyttää AINA kun on ventovieras kumppani, jotkut vain ovat niin kusipäitä etteivät aio kertoa vaikka olisi jokin sukupuolitauti tai eivät edes käy testeissä kun ei mitään oireita ole ollut.

  Ikä ei katso onko kumppanilla tauteja vai ei, ulkonäkökään ei kerro onko tauteja vaan ainoastaan testit kertovat sen ja kuten on jo mainittukkin, nuoremmat etenkin teinit saattavat jakaa mulkkuaan ja persettään 30 eri henkilölle yhden kuukauden aikana kun taas vanhempi eri henkilölle.

  HI-virus ei tartu helposti on ehkä typerin fakta mitä mainita heti "Mulla on tehokas lääkitys" selityksen jälkeen, sillä vaikka HI-virus ei tartu helposti ja tehokas lääkitys laskee tartunta riskiä minimaalisen tason asti, se tartunta riski on AINA olemassa noin nämä HIV possarit ovat ajatelleet ennen kuin ovat saaneet tiedon taudistaan.

  Monet näistä nuorista ei todellisuudessa ole tarpeeksi kypsiä tietämään sitä mitä haluavat. Ja mikään pakko vuotiaan ei ole seurata seksualiviettiään vielä.

  Valitettavasti tuollaiset tapahtumat saattavat jättää nuoreen elinikäiset jäljet. Mielestäni vanhempien pitäisi pysyä enemmän omiensa kanssa tai sitten yksin. Olen täysin samaa mieltä nimimerkki "Kokemusta on" kanssa, että suojaikäraja pitää nostaa 30 vuoteen ja pahanlinnun tapaisille vastaaville nimimerkkikirjoittaja ÄMMILLE hame päälle. Olin huomannut itsessäni viettiä miesten väliseen sexiin jo oboyt 13 vuotiaana kunnes täytin 17 niin työ kaverini oli homo jonka hän kertoi kun olimme oluella.

  Menin mukaan jatkoille hänen luokse jossa tietenkin juotiin lisää viinaksia. Alkoi mennä viinat päähän,maailma hämärtyä. Herään siihen kun olen mahallani lattialla patjalla p pystyssä ja tämä jystää,annan sen tapahtua loppuun asti koska jotenkin olin halunnut tätä. Tavallaan tämä oli hyväksikäyttö tai raiskaus mutta kun heräsin siittä patjalta ja tämä herra sängyltään vieressä,aloimme jutella ja lopulta puhuimme tapahtuneesta ja lopulta teimme sen pitkin päivää eli se siittä mutta mikäli en olisi pitänyt tuosta niin selkeästi kaikki olisi toisin ja kaikki tasan ymmärtää miten.

  Usein nuorena ja nyt vanhempana kokenut yli 50v lähentelyä ja mielestäni se ei todellakaan ole oikein ja vielä vähemmän jos kyseessä on alaikäinen. Olen kanssasi täysin samaa mieltä, että teko oli törkeä. Mutta miksi ihmeessä jo selvänä päivällä vielä halusit saada kyrpää samalta raiskaajalta??? Eli kyllä joku vastuu on myös alaikäiselläkin. Sano laki mitä hyvänsä. Toki vastuu on sillä 50 vuotiaalla äijällä, mutta ei 17 vuotiaskaan ole itse aivoton.

  Äännestysikää halutaan alentaa, mutta tämä juuri kertoo kuinka kypsymättömiä vielä 17 vuotiaatkin ovat. Vastaa alkuperäiseen viestiin Vanhemmat miehet Mielestäni vanhemmat miehet jotka haluavat nuoria poikia ovat hyväksikäyttäjiä. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

  Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä.

  Olet saattanut levittää jotain: Uskallatko mennä HIV testiin? Vai käykö vielä niin että kuntosi heikkeneekin yllättäen ja joudut sairaalaan missä sulla todetaan olevan AIDS. Jollakin partnerillasi on voinut käydä paskempi tuuri: Sinulle "näin se menee" juuri mikään ei mene niinkuin yrität pätevänä päteä.

  Tuo sinun sinun tyylisi kirjoittaa on aika tunnettu,joten miksi taas "salanimellä" seikkailet? Niin "Näin se menee" olet itse epävarma ja kun sinusta ei ole molempiin,haluat heti moittia niitä jotka ovat versatile. Taidat olla se impotentti bottom? Miksi ei versatile voi epäillä tietävänsä etukäteen mitä haluaa?

  Jos luonto ohjaa roolin niin miksi ensin "ehkä"? Todella olet epävarma kaikesta oletko seksuaalisesti haluton? Kokeile sitä luulen että se sopii sinulle parhainten. Koko sinun postaus täysin neitsytpojan vanhanpojan höpinöitä. Mä tiedän kyllä jo mikä olen eli rakastan saada kullia sisään: Olen mä kokeillut toppinakin mutta ei se oikein ollut mun juttu.

  Koskaan ei kannata olla ilman kumia sillä mistä tiedät keiden kanssa kaverisi on ollut? Bottomilla on muuten suurin riski saada HIV. Kumin pois jättämistä voi miettiä sitten kun ollaan vakipari ja ollaan käyty testeissä.

  No joo "Toki joku harva saattaa vasta kokeilemalla tuntea miltä tuntuu naida tai olla naitavana" aika outoa jos tuntisi sen kokeilematta!

  No tauti riski yhtä suuri heteroseksissä jne no mistä tietää heteropanoissa sitten partnerin taudit,vai onko se aina vain et homoseksissä piile se tauti? Hei nimimerkki Gayboy18v Mä Turustapäin ja kiinnostaisko hoikka17v blondiboy? Mä pk seudulta mut Turku on lähellä!

  Minä Turun Luolavuoren koulun naapurista 17 v tumma cm laiha se 18,5 ja joskus jos ei runkata päiviin niin 19,5cm: Minä tykkään komeista hoikka poikiesta ja minä 3 kertaa top ja 1 kertaa btm. Kiva ehdotus mutta minulla on jo yksi puolituttu mielessä: Joo ei sitä tiedä kokeilamatta mistä tykkää ja tietääkö silloinkaan ensimmäisen kerran jälkeen,kyllä siihen voi mennä useampikin kokeilu ennenkuin on varma.

  Kokeile useita kertoja kaikkea ja hmm malttia panojen kanssa ja jos kaverilla iso peli niin vieläkin varovaisemmin ja paljon liukastetta käytä että luistaa helposti sisään. Ja tietysti pitää puhua ensin et onko kaverilla kokemuksia,taudeista jne. Suositeltavaa on kumin käyttö Kumeja löytyy kaiken kokoisia ja paksuisia ja ennemmin kannattaa käydä erotiikka liikkeestä katsomassa, sillä niissä valinnanvara ja hinnat ovat huomattavasti laajemmat kuin kaupoissa.

  Tosiaan kokematon ei vielä tiedä onko top, bottom vai versatile eikä seksiä sovi harrastaa vain koska haluaa, vaan kun on siihen itse valmis. Jotkut ovat henkisesti kypsempiä kuin toiset nuorina, jotkut taas vanhempina ja on huomioitava, että seksi ei tunnu hyvältä jos ei ole tarpeeksi kypsä vaikka halut olisivat kuinka isot. Mitä kondomin käyttöön tulee, sitä kannattaa käyttää AINA kun on ventovieras kumppani, jotkut vain ovat niin kusipäitä etteivät aio kertoa vaikka olisi jokin sukupuolitauti tai eivät edes käy testeissä kun ei mitään oireita ole ollut.

  Ikä ei katso onko kumppanilla tauteja vai ei, ulkonäkökään ei kerro onko tauteja vaan ainoastaan testit kertovat sen ja kuten on jo mainittukkin, nuoremmat etenkin teinit saattavat jakaa mulkkuaan ja persettään 30 eri henkilölle yhden kuukauden aikana kun taas vanhempi eri henkilölle.

  HI-virus ei tartu helposti on ehkä typerin fakta mitä mainita heti "Mulla on tehokas lääkitys" selityksen jälkeen, sillä vaikka HI-virus ei tartu helposti ja tehokas lääkitys laskee tartunta riskiä minimaalisen tason asti, se tartunta riski on AINA olemassa noin nämä HIV possarit ovat ajatelleet ennen kuin ovat saaneet tiedon taudistaan.

  Kaikki sukupuolitaudit ovat enemmän tai vähemmän tarttuvaa lajia ja juuri siksi niiltä tuleekin suojautua, sillä ei ole mitään varmuutta saako tartunnan vai ei. Niin ja jos te kondomin kieltäytyjät haluatte löytää syypään tautien levittäjistä niin ei teidän tarvitse kuin katsoa peiliin, se on sinun oma vikasi jos kieltäydyt käyttämästä kondomia, ei jonkun idiootin.

  Jos et halua tauteja niin käytä kondomia, jos et halua käyttää kondomia niin vedä käteen tai etsi vakiokumppani joka on uskollinen ja jolle itse olet uskollinen tai vähintään käy säännöllisesti testeissä osoittaaksesi edes jotain vastuullisuutta. Taas jokin nuija vauhdissa! No joo hyvä jos edes monikaan teini ikinä edes ennen täysi-ikäisyyttään on saanut ensimmäistäkään seksikokemusta! Jos teinit jakaa itseään edellisen tahtiin niin varmasti sitten 18v täyttänyt jakaa kapakkassa kerran tunnissa jos on juhlatuulella viikon niin onkin päiväkirja merkintöjä seksisaldossa tai Aika hauska veijari olet!

  Ei se kondoomin kieltäjät ainakaan lisää tauteja enempikin lisää seksikokemattomuutta! Jos haluat idiootin löytää ei sinun etsiä tarvitse sitä sillä olet juuri itse se. Joo kaikki 15v ovat varmaankin jo käyneet testeissä ja miksi no varmaan siksi ettei olisi tullut olemattomasta seksistä tautia.

  Kun tuollaista lukee niin olisko nyt kaikilla alle 17 vuotiailla kommenttia ja tietysti myös vanhemmat,voivat kertoo kuinka "vilkasta" se seksi oli nuorena. Koska alko seksi ja oliko se 30 eri panoa per kuukausi. Noissa chateissa ilmotellaan varmaan eri päivänä eri fiilikseen mukaan mikä status milloinkin parhaiten kuvaa olotilaa.

  Mun tekee mieli panna ja peba on eilisestä vielä arkana, niin "ehdoton top hakee seuraa hyväperseisistä kundeista" jne. No entäs sit jos vaikka kaks mielestään "toppia" tapaa toisensa, niin mikään ei mene pieleen jos vaan jätkät tykkää toisistaan. Eniten menee pieleen jos määrittelee etukäteen tarkkaan millanen toisen pitää olla mitoiltaan ja ominaisuuksiltaan ja sit kun löytyy just millilleen muka se oikee niin se onkin yllättäen aivan pinnallinen itsekäs ääliö. Voitko edes moittia siitä?

  Tapaat vaan kundin, joka on "hot" niin kyllä te keksitte tekemistä paremmin ja monipuolisemmin kuin heteropari: Tuo oli todella hyvä neuvo! Katsoo sitten kun seurustelu alkaa miltä tuntuu. Tuskinpa neuvojen antaminen laitonta on. En muista kerrottaneen että täällä pitää olla v, toisin kun seksipalstalla. Vastaaminen laillista,mutta ehdotusten teko laitonta kuin myös kaikenlainen pornon lähettäminen.

  Ei sitä tiedä enneku kokeilee. Mä oon mielummi btm ku tykkään imee munaa mut voi olla top jos joku haluu; mut en ole homo seurustelen naisen kanssa ja välil kiva touhuu poikien kans. Jos kiinnostust ni tääl olis kokeilu seuraa. Pikkukalu jees ; hyvin mahtuu suuhun ja helposti menee perään ; cm ihan ok isot perseen repijän omistajat voivat panna norsuja: Itsellä 11cm, ja ei kukaan ole valittanut vielä.

  Miehet on kullin koon suhteen suvaitsevampia kuin naiset. Vaikka naiset virallisesti sanovatkin, että 'koolla ei väliä': Vastaa alkuperäiseen viestiin Top, bottom vai versatile?

  Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia.

  Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Miksi joku vuotias poika sitten lähtee ilman raha- ym. Siksi, että hän haluaa näin tehdä omasta vapaasta halustaan. Syitä voi olla useitakin, joku nyt vain tykkää ja sillä sipuli.

  Tämä nyt vain ei kuuluu kellekään - ei edes Sinullekaan. Jätetään binespojat nyt omaan maailmaansa. On olemassa myös niitäkin, joiden seksuaallisuus juuri tyydyttyy, kun tulee "hyväksi käytetyksi". Toki on valtavan paljon vanhoja ukkoja, jotka tietoisesti jahtavat nuoria poikia välittämättä siitä kiinnostaako nuorta vanhempi mies.

  Nämät tyypit voisi leikillisesti sanottuna "ampua", jotta jättäisivät nuoret rauhaan. Ne nuoret jotka taas haluavat itselleen vanhempaa miestä yleisemmin ehkä seksiin tai ajatustenvaihtoon "tulevat lähelle" mutta eivät yritä kovin paljon tehdä itseään "tykö".

  Mutta ovat sitkeitä siinä, että toinen jossain vaiheessa huomaa hänet. Eli siirtyy aina siten, että vanhemman on pakko hänet huomata. Homot vaativat itselleen suvaitsevaisuutta, mutta ovat itse vitun ahdasmielisiä toisia kohtaan.

  Monet näistä nuorista ei todellisuudessa ole tarpeeksi kypsiä tietämään sitä mitä haluavat. Ja mikään pakko vuotiaan ei ole seurata seksualiviettiään vielä. Valitettavasti tuollaiset tapahtumat saattavat jättää nuoreen elinikäiset jäljet. Mielestäni vanhempien pitäisi pysyä enemmän omiensa kanssa tai sitten yksin.

  Olen täysin samaa mieltä nimimerkki "Kokemusta on" kanssa, että suojaikäraja pitää nostaa 30 vuoteen ja pahanlinnun tapaisille vastaaville nimimerkkikirjoittaja ÄMMILLE hame päälle.

  Olin huomannut itsessäni viettiä miesten väliseen sexiin jo oboyt 13 vuotiaana kunnes täytin 17 niin työ kaverini oli homo jonka hän kertoi kun olimme oluella. Menin mukaan jatkoille hänen luokse jossa tietenkin juotiin lisää viinaksia.

  Alkoi mennä viinat päähän,maailma hämärtyä. Herään siihen kun olen mahallani lattialla patjalla p pystyssä ja tämä jystää,annan sen tapahtua loppuun asti koska jotenkin olin halunnut tätä. Tavallaan tämä oli hyväksikäyttö tai raiskaus mutta kun heräsin siittä patjalta ja tämä herra sängyltään vieressä,aloimme jutella ja lopulta puhuimme tapahtuneesta ja lopulta teimme sen pitkin päivää eli se siittä mutta mikäli en olisi pitänyt tuosta niin selkeästi kaikki olisi toisin ja kaikki tasan ymmärtää miten.

  Usein nuorena ja nyt vanhempana kokenut yli 50v lähentelyä ja mielestäni se ei todellakaan ole oikein ja vielä vähemmän jos kyseessä on alaikäinen. Olen kanssasi täysin samaa mieltä, että teko oli törkeä. Mutta miksi ihmeessä jo selvänä päivällä vielä halusit saada kyrpää samalta raiskaajalta???

  : Kypsää kalua gay mies etsii

  THAIHIERONTA KOKKOLA VANTAA GYM CLUB GAY 225
  SUOMALAINEN PANOVIDEO SEKSISEURAA KUOPIOSTA GAY 765
  Pornotähti escort in homoseksuaaliseen helsinki Olen v, enkä ole vielä harrastanut seksiä. Joo ei sitä tiedä kokeilamatta mistä tykkää ja tietääkö silloinkaan ensimmäisen kerran jälkeen,kyllä siihen voi mennä useampikin kokeilu ennenkuin on varma. Koskaan ei kannata olla ilman kumia sillä mistä tiedät keiden kanssa kaverisi on ollut? Ideahan tuossa on, että top on aktiivinen "miehen osassa", bottom antaa ja versatile ei ota kantaa, mutta peppujutut eivät ole tärkein juttu homoudessa. Voitko edes moittia siitä? Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Asennon lisäksi seksiin kuuluu lempeä koskettelu, suutelu ja se, että molemmat saa.
  Jos et halua tauteja niin käytä kondomia, jos et halua käyttää kondomia niin vedä käteen tai etsi vakiokumppani joka on uskollinen ja jolle itse olet uskollinen tai vähintään käy säännöllisesti testeissä osoittaaksesi edes jotain vastuullisuutta. Lanxsa vanhana syntynyt ei tiedä näistä 16v juttuista mitään kun synty suoraan 20v joten hänellä ei oikein tietoa et 16v: Uskallatko mennä HIV testiin? Vastaa alkuperäiseen viestiin Top, bottom vai versatile? Viesti on mainos tai massapostitus. Olin huomannut itsessäni viettiä miesten väliseen sexiin jo oboyt 13 vuotiaana kunnes täytin 17 niin työ kaverini oli homo jonka hän kertoi kun olimme oluella. Mielipiteesi on täysin hyväksyttävä ja sallittu, mutta gay saana pornotähti porno kertomukset näytä tietävän kovinkaan paljon ihmisen seksuaalivieteistä.

  NÄTTI KALU SEKSISEURAA VAASA HOMOSEKSUAALISEEN

  Kypsää kalua gay mies etsii

  Kypsää kalua gay mies etsii