Recent Posts

  Free seksi hanna homoseksuaaliseen partanen meis

  Kuvan banderollissa on virhe. Mitähän pitäisi antaa anteeksi? Yleistä ja yhtäläistä äänioikeutta? Kansaneläke-, kansanterveys, äitiys- ja vuosilomalakia?

  Kuuntelen juuri telkasta sinisten ministerin Mattilan haastattelua A-studiossa. Päällimmäisenä pelkkä säälin tunne. Mitä pahaa me suomalaiset oikein olemme tehneet, että olemme saaneet tämäntasoista sinistä osaamista ministerintuoleille?

  Se samainen satanen jonka Rinne lupaa, vie sossu, ja alentunut asumistuki. Pienimpiä eläkkeitä pitäisi nostaa satoja euroja kuukaudessa ennenkuin se näkyisi tilipussissa. Tätä ei näytä Rinnekään tajuavan. Miksipä tajuaisikaan, kun ei ole koskaan pienituloinen ollut. Voi vain kuvitella, mikä henkinen verilöyly olisi syntynyt jos toimittajana olisi ollut suhteellisen kiltin Marja Sannikan sijasta Susanne Päivärinta - Leif Salmenista puhumattakaan.

  Kun muistetaan valtiovarainministeri Rinne, turha on pienituloisten toivoa taivasta mahdollisen pääministeri Rinteenkään aikana, "happy days are not here again, ever". Seuraava hallitus päinvastoin aloittaa uuden eläkereformin eläkkeiden leikkaamiseksi, kun lapsia ei synny tarpeeksi. Olisiko jo aika käynnistää vedonlyönti siitä, miten soten aikataululle ja itse sote-, maakunta-, ym, ym. Antti Rinne teki pahan virheen vappupuheissaan. Hän aloitti vaalikampanjan liian aikaisin. Oikea ajankohta olisi ollut lyödä vapputeesit pöytään vasta syksyllä.

  Nyt Orpo ja Sipilä ehtivät nuijia Rinteen esitykset höpöhöpöksi. Hallitus on nyt hyökkääjä ja demarit puolustautujia. Lopputulos on että ennen vaaleja meillä on gallupeissa kolme 19 prosentin puoluetta. Veikkaanpa,että vanha hallituspohja jatkaa! Mitähän tietovuotoja eduskunnassa on tapahtunut? Roman Schatzin vieraina ovat pienyrittäjä ja yrittäjäkouluttaja Petra Pulkkinen ja Yrittäjien tukiverkon perustaja Markku Wuoti.

  Clean Miksi seksitaudit lisääntyvät? Noin 30 suomalaista sairastuu vuosittain johonkin sukupuolitautiin. Seksitautitartuntojen määrä on taas kasvussa.

  Varsinkin tippuritartunnat ovat lisääntyneet huomattavasti, mutta myös kuppa ja klamydia nostavat päätään. Eikä HIV-epidemiakaan ole vielä ohi. Miksi seksitaudit leviävät vaikka niiden ehkäisy on periaatteessa hyvin helppoa? Voiko nykymaailmassa enää antaa vaikuttavaa terveysvalistusta? Clean Suomi ei ole koskaan ollut niin turvallinen maa kuin nyt. Suomi on tänä päivänä kansalaisilleen turvallisempi kuin koskaan.

  Liikenneonnettomuudet vähenevät , väkivalta- ja omaisuusrikokset vähenevät, ja nuorisorikollisuus on suorastaan romahtanut viime vuosina. Ja suomalaisten eliniän odote kasvaa kasvamistaan.

  Ei ihme että suomi on maailman onnellisin maa. Mitkä tekijät ovat tämän kehityksen takana? Eikö rikos enää todellakaan kannata?

  Miksi silti niin moni suomalainen elää pelossa? Clean Miehet ja tasa-arvo. Suomea pidetään sukupuolten välisen tasa-arvon mallimaana. Samaan hengenvetoon yleensä todetaan, että tasa-arvon eteen pitää vielä tehdä paljon töitä. Tasa-arvoa määritellään tavallisesti naisten asemasta käsin. Mutta milloin mies on tasa-arvoinen? Onko suomalaisessa yhteiskunnassa rakenteita tai käytäntöjä, jotka sortavat miestä?

  Missä asioissa miesten asemaa ja hyvinvointia pitäisi vielä parantaa? Roman Schatzin vieraina Miesjärjestöjen keskusliiton puheenjohtaja Jyrki Lohi ja Miesten tasa-arvo ry: Clean Syöpä on joka kolmannen suomalaisen sairaus. Joka vuosi lähes 30 suomalaista sairastuu syöpään. Syövän hoito on kehittynyt viime vuosi kovaa vauhtia ja Suomi tällä alalla Euroopan kärkimaita. Toisaalta väestön ikääntyessä myös sairastuvien määrä kasvaa.

  Miten Suomessa syöpäsairauksia hoidetaan? Miten itse potilaat ja heidän läheisensä suhtautuvat syöpädiagnoosiin? Kuinka suuri vaara uskomushoidot ovat syöpäpotilaille? Uuden alkoholilain mukaan saamme nyt ostaa lähikaupoista juomia, joiden alkoholipitoisuus on 4,7: Onko uusi alkoholilaki pelkkää silmälumetta vai aiheuttaako se taas piikin väkivalta- ja kuolintilastossa? Ovatko suomalaisten juomatavat muuttumassa?

  Roman Schatzin vieraina ovat A-klinikkasäätiön johtava ylilääkäri Kaarlo Simojoki ja alkoholipolitiikassakin ansioitunut taiteilija Mato Valtonen. Clean Valeuutiset ja valtamedia. Tiedotusvälineet kilpailevat klikkauksista, käyntikerroista ja käyttäjien tunteiden herättämisestä. Sosiaalinen media räätälöi jokaiselle kuplan, jossa hän näkee ja kuulee enää vain sitä mistä hän itse tykkää.

  Valeuutiset muokkaavat mieliä ja mielipiteitä kilvan perinteisen median kanssa. Mitä tiedolle on tapahtumassa ja mistä voi tietää mihin kannattaa luottaa?

  Onko valtamedia on hävinnyt pelin? Clean Viro - satavuotias pikkuveli. Vajaassa 30 vuodessa Viro on muuttunut eristyneestä ja köyhästä Neuvostotasavallasta moderniksi ja kansainväliseksi maaksi. Suomalaiset tekevät Viroon kolme miljoona matkaa vuodessa. Suomessa asuu 50 virolaista ja useat tuhannet käyvät Suomessa töissä.

  Suomella ja Virolla on paljon kanssakäymistä, mutta tunnemmeko vieläkään kovin hyvin toistemme historiaa tai mentaliteettia? Millainen maa on sata vuotta täyttävä Viro?

  Clean Timmin kropan filosofia ja estetiikka. Terveys, hyvä fyysinen kunto ja treenattu keho ovat nykyään arvostettuja ominaisuuksia sekä työ- että parisuhdemarkkinoilla ja myös sosiaalisessa mediassa. Kuntosaleilla ja liikuntakeskuksissa on tarjolla laaja valikoima valmennusmetodeja, joilla jokainen voi hankkia ihannevartalon.

  Omasta kehosta on tullut meille tärkein statussymboli, ja sen palvominen on noussut yhteiskuntamme keskeiseksi arvoksi. Millainen estetiikka, filosofia ja ihmiskuva on täydellisiksi treenattujen kroppien ja tiukkojen lihasten taustalla? Roman Schatzin vieraina ovat personal trainer ja näyttelijä Ville Erola ja kulttuuriantropologi Taina Kinnunen.

  Runebergille on pystytetty monia muistomerkkejä ja hänen mukaansa on nimetty aukioita ja katuja monessa suomalaisessa kaupungissa ja jopa Tukholmassa Hän on Suomen kansallisrunoilija ja hänen nimeään kantava torttu on Suomen kansallisleivos. Mutta kuinka moni enää muistaa, miksi Runeberg on kansakunnan kaapin päällä? Onko Runebergin teoksilla mitään sanottavaa meidän aikanamme?

  Maamme-kirjassa arvioidaan tuoreeltaan presidentinvaalien tulosta, vaalitaistelun rintamalinjoja ja kansan ja presidentti-instituution suhdetta. Mihin Suomi tarvitsee presidenttiä? Onko presidentti todellinen vallan käyttäjä, arvojohtaja vai kuninkaallisten korvike? Vieraina ovat kolumnisti ja politiikan kommentaattori Jukka Tarkka ja politiikan tutkija Mari K. Clean Minkälainen työttömän pitäisi olla? Työttömyys voi aiheuttaa köyhyyttä, kodittomuutta, sosiaalista syrjintää ja syrjäytymistä.

  Mutta miten työttömyysongelmaa pitäisi hoitaa? Saako yhteiskunta vaatia työttömältä vastiketta työttömyyskorvauksesta? Onko työtön huonon politiikan uhri vai muiden kustannuksella elävä laiskuri? Sisällissota, kansalaissota, veljessota, vapaussota, luokkasota, punakapina, vallankumous. Suomessa tasan sata vuotta sitten riehunut sota on saanut monta eri nimeä.

  Juuri itsenäistynyt kansakunta ajautui kriisiin, jossa kuoli yli 30 suomalaista. Millaisia jälkiä sisällissota on jättänyt suomalaiseen kollektiiviseen muistiin ja yhteiskuntaan?

  Löytyykö suomalaisesta sielunmaisemasta vielä sodan aiheuttamia arpia vai onko suuri trauma jo parantunut kokonaan? Suomen sisällissodan vaikutuksista ja perinnöstä puhutaan Roman Schatzin Maamme-kirjassa. Takana on tapahtumarikas, intensiivinen, suorastaan hurja vuosi eikä hidastusta ole luvassa. Roman Schatzin Maamme-kirjassa puntaroidaan Suomen henkistä, fyysistä, poliittista, yhteiskunnallista ja muuta kuntoa uuden vuoden alussa.

  Mistä maassamme keskustellaan ja mistä pitäisi keskustella? Ollaanko valmiita kohtaamaan uuden vuoden uusia haasteita? Vieläkö Suomi on kehityksen kärjessä ja jos ollaan, niin minkälaisen kehityksen? Clean Suomi kyberuhkien maailmassa. Mitä enemmän yhteiskunta verkottuu, sitä haavoittuvammaksi se tulee. Uudessa maailmassamme on trolleja, botteja, spämiä, vääriä uutisia ja vaihtoehtoisia totuuksia.

  Mielipiteitä ja vaaleja manipuloidaan ja tietoverkoissa voi tehdä suoranaista digitaalista sabotaasia. Kuinka paljon haittoja voidaan saada aikaan manipuloimalla sosiaalista mediaa? Missä ovat online-elämämme suurimmat turvallisuusaukot? Voiko tavallinen kansalainen vaikuttaa kyberturvallisuuteen? Millaisia kyberuhkia Suomeen ja suomalaisiin kohdistuu ja kuinka niitä vastaan toimitaan? Roman Schatzin vieraina ovat Aalto-yliopiston kyberturvallisuuden professori Jarno Limnell ja Kyberturvallisuuskeskuksen johtaja Jarkko Saarimäki.

  Clean Millaisessa Suomessa elämme seuraavat vuotta? Viimeisen sadan vuoden aikana Suomi on muun muassa kokenut neljä sotaa, useita talouskriisejä ja talousihmeitä, suuria maailmanpoliittisia mullistuksia ja suuria muuttoliikkeitä maan sisällä ja rajojen yli. Mitä meillä on edessämme seuraavan sadan vuoden aikana? Miten Suomen tarina jatkuu? Kuinka paljon tiedämme jo nyt tulevaisuudestamme?

  Roman Schatzin  vieraina ovat tulevaisuudentutkija Elina Hiltunen ja ajatuspaja Demoksen toiminnanjohtaja Tuuli Kaskinen. Clean Kuinka itsenäinen Suomi on? Suomi juhlii tällä viikolla vuotiasta itsenäisyyttään. Mutta kuinka itsenäinen Suomi tänä päivänä oikein on? Kuinka riippuvaisia olemme muusta maailmasta henkisesti, fyysisesti, poliittisesti tai taloudellisesti?

  Mitä muuta itsenäisyys tarkoittaa kuin valtiollista suvereniteettia? Onko kansallisella itsenäisyydellä enää merkitystä tulevaisuuden globaalissa maailmassa? Seksuaalinen häirintä ja vallankäyttö ovat nousseet julkisen keskustelun kärkiaiheeksi monessa maassa. Sellaista naista ei taida ollakaan, joka ei olisi joskus joutunut seksuaalisen väkivallan, ahdistelun tai häirinnän kohteeksi. Uutta on se, että uhrit eivät enää suostu hiljaa hyväksymään ahdistelua, häirintää ja sopimatonta kielenkäyttöä.

  Lukumääräisesti tämä tarkoittaa noin 31 naista ja noin 12 miestä. Miksi metoo- kampanjasta tuli kansainvälinen ilmiö? Voiko julkinen keskustelu vähentää häirintää? Mitä seksuaaliseen häirintään syyllistyneille pitäisi tehdä? Clean Kuinka voivat Suomen lapset?

  Vielä parisataa vuotta sitten lapsista vain puolet kasvoi aikuisiksi ja piiskaaminen oli keskeisin kasvatusmenetelmä. Nyt lapsille on laadittu varhaiskasvatussuunnitelma, ravitsemussuositus  ja rokotusohjelma. Päiväkodin jälkeen suomalaislapsi pääsee  maailman parhaaseen kouluun.

  Lapsista huolehtivat koulutetut lastentarhaopettajat, lastensuojeluviranomaiset ja curling-vanhemmat. Silti lapsen elämässä voi olla monenlaisia uhkia ja vaaroja. Millaisia vanhempia me olemme? Millaisia arvoja annamme lapsillemme? Millainen on nykysuomalainen lapsuus? Kuinka iloinen, viaton, onnellinen ja turvallinen se on? Roman Schatzin  vieraina ovat lapsiasiavaltuutettu Tuomas Kurttila ja nuorisotutkija Veronika Honkasalo.

  Clean Onko Suomi Pohjoismaa? Pohjoismaiden yhteistyö on menneinä vuosikymmeninä saanut aikaan monia merkittäviä asioita. Jos luvulla Pohjolaan saatiin passivapaus, yhteiset työmarkkinat ja maiden välinen sosiaaliturvasopimus. Suomelle Pohjoismaiset yhteydet olivat erityisen tärkeitä aikana, jolloin Neuvostoliitto rajoitti muuta kansainvälistä yhteistyötä. Mutta mihin pohjoismaista yhteistyötä tarvitaan tänä päivänä? Onko Pohjoismaita enää olemassa yhtenäisenä poliittisena tai kulttuurisena alueena?

  Onko Pohjoismailla enää yhteisiä asioita ajettavana? Roman Schatzin vieraina ovat Hanasaaren kulttuurikeskuksen johtaja Gunvor Kronman ja toimittaja ja kirjailija Philip Teir. Clean Onko kansallisvaltioilla tulevaisuutta? Globalisaatio ja digitalisaatio kuljettavat tavaraa, pääomia ja ihmisiä paikasta toiseen ennennäkemättömällä vauhdilla.

  Pakolaisuus ja siirtolaisuus synnyttävät uusia yhteisöjä ja alakulttuureita joka puolella maailmaa. Samaan aikaan monissa maissa kansallisuusaate ja nationalismi nostavat uudelleen päätään. Onko perinteinen kansallisvaltio aikansa elänyt valtiomalli? Millaisia ovat tulevaisuuden valtiot? Hajoaako Eurooppa moniksi pikkuvaltioiksi vai olemmako siirtymässä uuteen aikaan jossa rajat ja kansallisuudet häviävät? Vieraina ovat professorit Teivo Teivainen ja Timo Vihavainen.

  Geenitutkimus on viime vuosina edistynyt valtavasti. Sen jälkeen kun ihmisen täydellinen geenikartta valmistui vuonna ,  geenitutkimus on tuottanut paljon tietoa ihmisten ja kansojen alkuperästä, kehityshistoriasta ja perinnöllisistä taudeista. Millainen on suomalainen DNA, eroaako se muiden ihmisten perimästä? Miltä Suomen heimokartta näyttää geenitutkijan silmissä? Mitä suomalaisten geneettisestä alkuperästä tiedetään? Onko geneettistä Suomen kansaa olemassa?

  Roman Schatzin vieraina ovat Helsingin yliopiston perinnöllisyystieteen lehtori Päivi Onkamo ja Suomen Sukututkimusseuran hallituksen jäsen Marja Pirttivaara. Clean Millaista on suomalainen kulttuuri? Kesämökki, Kalevala, karjalanpiirakka ja Koskenkorva. Suomalaisella kulttuurilla on monenmoisia logoja, ikoneja ja tunnusmerkkejä. Mutta onko olemassa aivan omaa, autenttista supisuomalaista kulttuuria? Onko suomalainen kulttuuri kollektiivinen kuvitelma vai jokin todellinen merkittävä yhteinen arvo?

  Millaista on satavuotiaan Suomen kulttuuri ja millaisessa muutostilassa se on? Roman Schatzin Maamme-kirjassa etsitään suomalaisen kulttuurin syvin olemusta. Vieraina ovat kulttuurihistorian professori Hannu Salmi j yhteiskuntatieteilijä Arto Luukkanen.

  Clean Mikä suomalaista ahistaa? Melankolia, epätoivo ja ahdistus ovat olleet suosittuja teemoja suomalaisessa kirjallisuudessa, elokuvassa ja iskelmälyriikassa. Suomalaiset innostuvat joskus jopa ylpeilemään synkkyydellään ja juroudellaan. Mielialalääkkeiden käyttö on kasvussa. Viime vuonna tehdyssä kyselyssä 80 prosenttia suomalaisista ilmoitti kokevansa Suomen ilmapiirin ahdistavaksi.

  Vai onko ajatus kollektiivisesta ahdistuksestamme myytti? Onko Suomi muuttumassa itsemurhatilastojen kärkimaasta positiivisen ajattelun mallimaaksi? Clean Voidaanko koko Suomi pitää asuttuna? Maailman vauraimmat alueet kaupungistuvat kovaa vauhtia. Ihmiset ja  pääoma  keskittyvät kaupunkikeskuksiin. Kaupungit tuottavat kulttuuria ja innovaatioita. Keskitetty tuotanto ja lyhyet välimatkat vähentävät luonnonvarojen tuhlausta.

  Toisaalta maaseutu ruokkii kaupungit. Kaupungistuminen tuottaa myös turhaa kasvua ja nostaa asumisen hintaa. Onko kaupungistuminen ainoa vaihtoehto? Jos kaikki muuttavat kaupunkiin, loppuuko Suomesta maalaisjärki? Vieraina ovat keskustan kansanedustaja Hannu Hoskonen ja vapaa kirjoittaja ja toimittaja Jukka Relander. Clean Onko eurooppalaista identiteettiä olemassa?

  Joillekin Eurooppa on joukko mukavia lomamaita ja hienoja ruokakulttuureja. Joillekin se on visio tulevasta liittovaltiosta, jolla on yhteiset rajat, säännöt ja arvot? Pitääkö sitä jotenkin puolustaa tai edistää? Roman Schatzin Maamme-kirjassa keskustellaan Suomen ja suomalaisten suhteesta Eurooppaan.

  Clean Mistä Suomessa ei saa puhua? Suomi on jo monen vuoden ajan rankattu sanavapauden suhteen maailman kärkimaiden joukkoon. Suomi on ollut monta vuotta suorastaan maailman ykkönen ja tänä vuonna sijoitus oli kolmas.

  Silti sosiaalisessa mediassa arvostellaan joka päivä rankasti Suomen sananvapauden tilaa. Niin sanotun valtamedian väitetään pimittävän tietoja ja jopa levittävän valheellista propagandaa.

  Arkaluontoista aiheita ei haluta keskustelua ja jos keskustelua käydään, sitä ohjaillaan tiettyyn haluttuun suuntaan. Onko Suomessa vaikenemisen tai jopa itsesensuurin kulttuuria? Voiko nykyisessä some-maailmassa enää pimittää tietoa? Mistä Suomessa ei saa puhua? Kuka julkista keskusteluamme ohjailee? Roman Schatzin vieraana on kirjailija-toimittaja Marko Hamilo.

  Clean Suomen historian suuret myytit. Suomi juhlii tänä vuonna vuotista  itsenäisyyttään. Tänä vuonna muistellaan myös paljon historian merkkipaaluja.

  Usein maamme historia kuvataan suureksi menestystarinaksi, jossa takapajuinen ja köyhä savupirttien kansa rakensi  lyhyessä ajassa vauraan sivistys- ja hyvinvointivaltion. Kuinka oikea tai väärä kuva suomalaisilla on historiastaan? Kuinka paljon Suomen historiallisessa tarinassa on vääristelyä, väärinymmärrystä tai kaunistelua? Mitkä ovat historiamme vahvimmat myytit? Roman Schatzin vieraina ovat  historiantutkija Markku Jokisipilä ja historian dosentti Teemu Keskisarja.

  Clean Miksi jihadisti vihaa meitä? Suomi on perinteisesti ollut kansainvälisessä politiikassa mieluummin lääkärin kuin tuomarin roolissa. Suomi käyttää kehitysapuun noin miljardi euroa vuodessa. Suomi on sitoutunut kansainvälisiin sopimuksiin pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden vastaanottamisessa ja lupaa, että jokaista tulijaa kohdellaan tasa-arvoisesti ja lakien mukaan.

  Miksi silti jotkut vihaavat meitä ja meidän elämäntapamme niin paljon, että he ovat valmiita ryhtymään jihadistimurhaajiksi? Mihin jihadisti pyrkii ja mikä meiltä on jäänyt ymmärtämättä? Miksi kaikki turvapaikanhakijat eivät ole kiitollisia turvasta, ruuasta ja asunnosta? Clean Kansalaisaktivismi - suoraa demokratiaa vai oman käden oikeutta? Demokraattisessa maassa me valitsemme säännöllisin väliajoin päättäjiä, jotka hoitavat asiat puolestamme. Mutta mitä kansalaiset voivat tehdä, jos päättäjät eivät hoida työtään kunnolla?

  Milloin pitää itse mennä kadulle osoittamaan mieltä, milloin kannattaa perustaa kansalaisliike tai milloin kannattaa harkita istuma- tai nälkälakkoa? Milloin kansalainen saa ryhtyä suoraan toimintaan? Roman Shatzin Maamme-kirjassa keskustellaan kansalaisaktivismista, sen eri muodoista, tehokkuudesta ja tarpeellisuudesta.

  Vieraina ovat kansanedustaja Erkki Tuomioja ja kansalaiaktivisti Suvi Auvinen. Jokaisella maalla on oma alamaailmansa, niin on myös Suomella. Suomessa on yli kaksi kertaa todennäköisempää joutua henkirikoksen tai väkivaltarikoksen uhriksi kun Saksassa.

  Saksassa taas on paljon todennäköisempää tulla ryöstetyksi tai huijatuksi. Millaisia rikoksia Suomessa tehdään? Millaista on  suomalaisen tapa- tai elämäntaparikollisen elämä? Millainen on suomalainen vankilakulttuuri? Roman Schatzin Maamme-kirjassa keskutellaan Suomen rikollisesta maailmasta ja suomalaisista rikollisista. Vieraana on rikoskirjailija Harri Nykänen. Clean Ilmasto muuttuu, muuttuuko ihminen? Rajuilmat ja myrskyt yleistyvät, napajäät ja vuoristojen jäätiköt sulavat, merten vedenpinta nousee, juomavedestä syntyy pulaa, sotia syttyy ja satoja tuhansia pakolaisia tulee Eurooppaan.

  Mutta paljon on myös niitä, joiden mielestä koko ilmastomuutos on pelkkä  tilastoharha ja suuri propagandaoperaatio. Mitä ilmastomuutoksesta tiedetään ja mitkä ovat sen ekologiset, yhteiskunnalliset ja sosiaaliset seuraukset Suomessa?

  Suomalainen leipämaku on jatkuvassa muutoksessa. Parikymmentä vuotta sitten suuret leipomoketjut keskittivät tuotantoaan ja hallitsivat markkinoita. Moni pienleipomo ajautui konkurssiin. Viisi vuotta sitten suomalaiset innostuivat karppaamaan ja se laski leivän menekkiä.

  Nyt uusia pienleipomoita perustetaan jälleen ja käsintehty lähileipä nostaa suosiotaan. Toisaalta samaan aikaan markettien paistopisteissä paistetun bulkkileivän myynti kasvaa.

  Uusin hitti on kauraleipä, jonka suosio perustuu nyhtökaurabuumiin. Millainen on suomalaisen leipäkulttuurin tila ja tulevaisuus? Mitä leipä suomalaiselle merkitsee? Roman Schatzin vieraina ovat kotitalousopettaja ja ruokakirjailija Anna-Maija Tanttu ja keittiömestari Markus Maulavirta. Clean Onko taide eliitin asialla? Mikä on taiteen ja kulttuurin tehtävä tänä moniarvoisena, ristiriitojen sävyttämänä totuuden jälkeisenä aikana? Onko taiteella mitään painavaa sanottavaa Nyky-Suomessa?

  Elävätkö taiteilijat omassa kuplassaan tuottaen merkityksettömiä sisältöjä samanmieliselle eliitille? Suomalaisen kulttuurin hiekkalaatikoita ja ankkalammikkoja kiikaroivat Roman Schatzin kanssa kirjailija Sirpa Kähkönen ja teatteriohjaaja Juha Hurme. Nykymaailmassa täytyy olla pätevä joka tilanteessa, joka hetki ja kaikkien ihmisten kanssa. Pitää olla kaikkien aikojen asiantuntija, yleisnero ja pitää myös osata markkinoida itseään kaiken aikaa. Mutta entä jos tuntuu siltä, ettei tiedä mitään, ei osaa mitään eikä kelpaa mihinkään?

  Ja pelkää joka hetki paljastuvansa nollaksi. Moni suomalainen kärsii huijarisyndroomasta. Miten huijarisyndrooma syntyy ja miten siitä pääsee eroon? Ohjelma on uusinta huhtikuulta. Clean Onko makkara-Suomi uhattuna? Makkarankulutus Suomessa on noussut tasaisesti ja sadan vuoden aikana se on lähes kymmenkertaistunut. Nyttemmin makkaran- ja lihansyöntiä on ruvettu vastustamaan sekä ympäristöhaittojen takia että eläinsuojelullisista ja terveydellisistä syistä.

  Onko makkaralla enää tulevaisuutta vegaanisoituvassa maailmassa? Tuleeko makkarasta vähitellen uusi tupakka, jota syödään häpeillen? Roman Schatzin vieraina ovat Makkaraklubin perustajajäsen Hese Hyvärinen ja pitkän linjan ruokatoimittaja Markku Haapio.

  Jokaisella aikakaudella on omat toisinajattelijansa ja ärsyttäjänsä, joiden teot, kirjoitukset ja mielipiteet aiheuttavat suurta närkästystä ja mielipahaa.

  Mutta tarvitseeko yhteiskunta näitä ärsyttäjiä ja provokaattoreita? Millaiset teot ja ajatukset herättävät Suomessa pahennusta?

  Kuinka paljon demokrattisen yhteiskunnan pitää sietää epäkorrekteja kannanottoja? Clean Vieraana Iiro Rantala. Iiro Rantala on Suomen menestyneimpia jazz-muusikoita maailmalla. Miten muusikoksi tullaan ja mitä kuuluu Suomen jazz-musiikille? Mistä musiikissa oikein on kyse? Roman Schatziin ohjelmassa keskustellaan musiikista, oppimisesta ja elämästä.

  Clean Suomalaisen kesän kestosuosikit: Monen suomalaisen kesäohjelmaan kuuluu ehdottomasti käynti lavatansseissa ja kesäteatterissa.

  Suomessa on yli kesäteatteria ja satakunta tanssilavaa. Mihin näiden perinteisten kesäkulttuurilaitosten suosio perustuu? Miten paikalliset kesätapahtumat pärjäävät kilpailussa stadionkonserttien ja isojen festareiden kanssa? Roman Schatzin Maamme-kirjassa etsitään lavatansiien ja kesäteatterin syvintä olemusta. Vieraina ovat laulaja Eino Grön ja näyttelijä ja ohjaaja Mikko Kivinen. Clean Liikunnan kirot ja siunaukset.

  Ei urheilija tervettä päivää näe. Näin sanoo suomalainen sananlasku. Silti Suomessa harrastetaan vimmatusti kilpaurheilua, kuntoilua ja vapaa-ajan liikuntaa. Suomalaiset pyhittävät liikunnalle suuren osan ajastaan ja tuloistaan. Mutta onko liikkumisesta oikeasti niin paljon hyötyä kuin mitä uskotaan? Onko kovasta kunnosta tullut ihmisyyden mitta?

  Onko suomalainen liikunta nautintoa vai uusi stressin aiheuttaja? Joka toinen suomalainen kärsii jossain vaiheessa elämäänsä allergioista, ja allergiat ovat lasten ja nuorten yleisin pitkäaikaissairaus.

  Kyse on siis sekä kansanterveydellisesti että kansantaloudellisesti merkittävästä ilmiöstä. Mille kaikelle suomalaiset ovat allergisia? Muuttuvatko allergiat ajan mittaan? Onko Suomessa enemmän allergioista kärsiviä kuin muissa maissa? Clean Puhtaan veden maa. Tutkijoiden mukaan maailmaa uhkaa vakava puute puhtaasta juomavedestä jo lähivuosikymmenten aikana, mikäli vesivaroja ei aleta suojella paremmin. Suomessa puhdasta vettä riittäisi jopa ulkomaille vietäväksi. Mutta onko Suomen vesistöjen ja pohjavesivarojen tulevaisuus turvattu?

  Missä tilassa vesivaramme ovat? Kuinka arvokas kansallisaarre puhdas vesi on? Roman Schatzin vieraina ovat Suomen ympäristökeskuksen erikoistutkija Seppo Knuuttila ja Suomen luonnonsuojeluliiton suojelupäällikkö Jouni Nissinen.

  Clean Helsingin henki ja ruumis. Suomalainen tutkija on löytänyt useita eksoplaneettoja, Aalto-yliopiston opiskelijaryhmä  rakensi suomalaisen satelliitin ja jossain mustalla taivaalla kiertävät asteroidit nimeltä Sinuhe ja Waltari. Avaruudentutkimus ja avaruusteknologian kehitys ovat Suomessa nyt vahvassa kasvussa. Suomi on edelläkävijä avaruussään ja maapalloa ympäröivän ionosfäärin tutkimuksessa.

  Avaruusalalla toimii jo noin 60 suomalaista yhtiötä. Tuleeko avaruudentukimuksen uusi Nokia? Miksi avaruudentutkimus on tärkeää? Millainen suhde Suomella on avaruuteen? Jos ihmiskehon sisältämien  raaka-aineiden, veden, hiilen, hapen ja typen arvot lasketaan yhteen, tulee hinnaksi on noin kymppi.

  Toiset taas ovat sitä mieltä, että jokainen ihminen on korvaamaton. Millainen ihmiskuva meillä nykyään on? Millainen on ihmisoikeuksien tila ja kuinka ihmisarvo määräytyy tämän päivän  Suomessa? Roman Schatzin vieraina ovat sosiologi ja kansanedustaja Anna Kontula sekä kosmologi ja kansalaisaktivisti Syksy Räsänen.

  Clean Moottoripyörä - hippi-ikonista tuli keski-ikäisten leikkikalu. Kesä  tuo taas moottoripyörät Suomen teille. Suomessa on yli moottoripyörää. Niitä on nyt enemmän kuin koskaan. Pyöriä ostavat nykyään eniten  vuotiaat miehet. Kun aiemmin motoristit olivat nuorta rock-kansaa, on tyypillinen harrastaja nykyään keski-ikäinen, hyvätuloinen aikuinen, jonka lapset ovat jo muuttaneet pois kotoa.

  Millaista moottoripyöräily tänä päivänä on? Miten motoristeihin suhtaudutaan Suomen teillä? Etsiikö keski-ikäinen motoristi kadonnutta nuoruuttaan? Roman Schatzin vieraina ovat prätkäaktivisti Tuija Vuoksi ja Motoristit koulukiusaamista vastaan —yhdistyksessä toimiva Markku Mälkiä. Clean Homo of Finland. Vuonna sosiaalihallitus poisti virallisesta tautiluokituksesta kohdan, jossa homoseksuaalisuus luokitellaan sairaudeksi.

  Vuonna sukupuolineutraali avioliittolaki astui voimaan. Vielä muutamia kymmeniä vuosia sitten suomalaiset homomiehet joutuvat matkustamaan ulkomaille tai piileksimään salaisissa kohtaamispaikoissa. Nyt Suomea markkinoidaan maailman homoystävällisimpänä yhteiskuntana ja matkakohteena. Ja Tom of Finland lähettää lihaksikkaita terveisiä koko maailmalle. Onko Suomi voittanut homofobiansa ja oppinut katsomaan maailmaa silläkin silmällä?

  Vai onko todellinen vapaustaistelu vielä edessä? Moni suomalainen kärsii  huijarisyndroomasta. Roman Schatzin vieraina ovat psykologi Tiina Ekman ja johtamistieteiden apulaisprofessori Eeva Vilkkumaa. Clean Sata vuotta Suomea maahanmuuttajan silmin. Suomi täyttää tänä vuonna sata vuotta. Sitä me suomalaiset juhlimme yhdessä, käsi kädessä ja monin tavoin. Miltä juhliva Suomi näyttää muualta muuttaneen silmin? Arvostaako maahanmuuttaja täällä eri asioita kuin kantasuomalainen? Miltä suomalaiset arvot ja kansalliset myytit tuntuvat toisen kulttuurin näkökulmasta?

  : Free seksi hanna homoseksuaaliseen partanen meis

  Turkku sex shemale gay photo Kuinka paljon tiedämme tulevaisuudestamme? Mutta millaisessa Suomessa elämme seuraavat vuosikymmenet? Matti Tolvanen ei ole vieläkään kommentoinut Iltalehdessä Putin-uutista! Clean Posti muutoksen kourissa. Maailmanpolitiikan arkipäivää View in iTunes. Mitkä ovat historiamme vahvimmat myytit?
  Free seksi hanna homoseksuaaliseen partanen meis Live homo chat sexi kauppa
  HOMOSEKSUAALISEEN SEKSI TREFIT SEKSIKÄS YÖASU Kuinka paljon turha byrokratia ja normien viidakko haittaavat yrittämistä? Clean Mistä Suomessa ei saa puhua? Ei tässä pitäisi olla mitään epäselvää, sillä asiasta säädetään esitutkintalaissa. Samaan hengenvetoon yleensä todetaan, että tasa-arvon eteen pitää vielä tehdä paljon töitä. Rikokset kyllä keksitään sitten myöhemmin.
  Kaunis kalu nettidigiboksi homoseksuaaliseen 906

  KALUPANO ILMASTA KALUA GAY

  Follando 19 ver porno juegos porno hd bajar porno en castellano maduras mujeres corriendose coños peludos hd tube virgen xxx publico videos de xxx gratis nikita bellucci vídeo xxx videos porno lesbianas videos porno gratis porno de coños peludos chica porno maduras videos pajas femeninas pelis porno striptease xxx xx porno hentay alexi texa vasca follando videos de travestis follando con maduras negras desnudas vaginas abiertas videos eroticos gratis videos gratis trios mejores páginas porno gratis de lesbianas follando enfermeras porno falso porno casero maduras pilladas por no culos calientes gratis videos ponor gratis follada romantica chicas sexo duro videos bukkake nacho vidal masturbandose muy grandes casting porno xxl gratis lesbianas amateur pelirrojas porno gratis xxx mujeres maduras lesbiana videos porno grati poeno gratis los mejores videos porno porno rubias hd videos maduritas x tetas perfectas coños peludos pelis x videos porno gratis trio bisex buscar porno anal porno asiatica corridas porno mamadas gratis lesbico trios x peliculas porno cocina videos x putas porno trios porno chicas fallando sexo anal hd videos porno español videos gratis amateur masages xxx videos porno anal maduritas xxx porno 18 porno videos trabestis tias buenas mamadas pollas grandes follando bajar porno de tranxesuales peliculas xxx videos de gusto videosexo videosporno gratis coños follando gratis porno 18 vids videos porno videos x gratis trios amateurs petardas lesbianas asiaticas anal videos eroticos porno anal videos gratis maduras rellenitas tetonas negras desnudas mujeres desnudas videos porno gratis maduras xx porn videos porno transex gorditas porno madre folla video porn chat mujeres hermosas desnudas videos pornoxx tias en español videos x rubias follando xxx xxx conos peludos hd teen porn porno.

  con follada romantica chicas des nudas pelis porn videos eroticos de lesbianas comiendo coños ricos porno duro videos folladas hentaies porno en español mujeres maduras culos gigantes videos porno tetas follando porno videos porno gratis de lesbianas mujeres viejas videos porno rubias tube chicas amater follando gratis famosa follando pollas muy porno con gorditas porno de viejas folladas torbe videos xxx gratuitos porno españolas dunia montenegro tetonas morenas calientes peliculas porno españolas follando lesbianas maduras porno maduro porno.

  con videos gratis maserati xxx putas tetonas chicos porno gratis masajes video de casa cachonda porno chatroulette muyputas teen anal extremo corrida anal morenas porno gratis buen porno porno la playa porno trios polla jesse jane pareja joven chupa pollas monstruosas peliculas porno gratis videos porno tetona masturbandose videos de sexo entre mujeres maduras videos latex porn tube mujeres sado tube pornstars hd pareja joven follada negras enormes videos xxx tias gordas enculadas video porno cachas porn travestis follando casting porno maduras gratis lesbico x gratis de lesbianas videos tias fallando lesbianas españolas folladas videos xxx videos gratis sexo duro peliculas porno mujeresfollando tori black videos pornoxx asiaticas red porn pros videos porno videos xxx lesbianas porno lesvianas xxx videos videos maduras x-art videos porno pene xxx videos porno sexo arabe gratis videos de porno trans porn tube hd ver porno hd español gratis animes porno hd videos porno porno gratuitos folladas por culo porn maduras videos porno sexo cumloader aprender a tope video gratis putas gratis nacho vidal anal porn tube hd videos porno español xxx gordas porno gai sonia baby porno cratis agatha vania vodeos xxx hd mujeres muy guarras maduritas porno videos porno gratis xxx rubias abuelas ver video porno negras video porno gratis actrices porno gratis de madura española follando trio tetas en tetas jovenes desnudos super tetonas latinas culonas los mejores folladas maduras follar arabe video porno gratis vidios xx gratis animes porno gratis abuela maduras gratis porbo sexo video xxx ver videos de casa calientes follando lesbianas gorditas porno videos de porno gratis videos gratis videos xxx castin porno videos ñorno xxx porno de lesbianas pono gratis videos eroticos rubiad19 videos videos porno de trios gratis sasha grey follando sexo de tetonas madelyn monroe videos calientes porno tetonas tori black hd videos xxx videosx maduras porns porno lesbiana mujeres con abuelos porno espqñol universitarias calientes lisbianas viejas peludas casting porno sexo porno árabe trans videos porno pollones videos de maduras x españoles ancianas tetonas follando xxx maduras tube amateur videos porno blackonblondes videos porno de masajes pornos ver porno videos porno gratis en castellano gratis transexual videos gratis videos porno de hombres pajas femeninas anal maduras pelis xxx video porno trio con camara oculta sexo trans gratis travesti webcam xxx videos porno familiar porno porno japonesas porno negros videos de lesbianas follando rubia xxx gorditas hombres desnudos madres porno sexo tube ver video porno gordas alexis texas tetas muy putas en español de negras gordas secretarias culos calientes porno x grandes y gordas sexis porno de chicas desnudas sexo oral porno de casa mujeres con descargar gratis videos porno maduras calientes porno preñadas porno hd videos porno gratis de colegialas porno hd masturbaciones masculinas como follar hoy nuria tetona natural vidios de porno africano videos pornos pollas enormes porno porno bareback eyaculacion femenina porno duro chocho mojado masajes eroticos de tetonas españolas follando anal tetonas desnudas sexo árabe porno masturbacion videos xxx tias buenas vidios de lisa ann masajes xxx amas de actrices porno peludas videos x video culos calientes tetas chicas 19 gratis orgias lesbianas come coños peludos blanca nieves porno chicas fallando joven tetona porno fiestas sexo suave videos rubias desnudas follando videos sexo xxx maduras para descargar videos gratis mujeres maduras cachondas películas porno de abuelas chicas folladoras mujeres enseñando el amor videos xxx ver vídeos porno columber en grupo rubias porno masaje vaginal maduritas.

  Free seksi hanna homoseksuaaliseen partanen meis

  huhtikuu Mikko Paatero: Nolojen tilanteiden mies. torstaina, huhtikuuta 11, ; Anonyymi kirjoitti "Alempien tuomioistuinten osalta kiintiömalli olisi. 1. toukokuu Mieskuoro kajautti ensin ilmoille perinteiden mukaisesti "Taas leivoset ilmassa leikkiä lyö" -laulun, minkä jälken mikrofonin eteen asteli. 7. syyskuu Tilfeldig Sex Gratis Nettsted Keski Suomi Posted on April 12, by admin. Nainen etsii seksi chat. Mies raiskaa naisen kanssa poika ja vaari piilokamera "teini runkkaa kullia Sannin alastonkuva homoseksuaalit naturistit ruotsi porno helinä hoitsu livelinjat. Ilmainen puhelinseksi hanna partanen tissit.