Recent Posts

  Homoseksuaaliseen kuumaa seksiä bdsm seksi

  homoseksuaaliseen kuumaa seksiä bdsm seksi

  En jaksanut huomauttaa asiasta, sillä se oli minusta itseasiassa vain söpöä; että hän tunsi olonsa niin kotoisaksi seurassani, että koki, että voi käydä vessassa vailla mitään häveliäisyyttä.

  Intimiteettitarpeistani voi muuten lukea lisää täältä  - eli tooooodella iso askel, että se oli minun mielestäni "vain söpöä"! Kun sitten viimeinen tunti pyörähti käyntiin ja köllöttelimme vaatteitta sängyssä kehot päivän aktiviteeteistä vielä nihkeinä, Logistiikkapomo keskeytti silittelynsä ja päästi yhtäkkiä hieman tukahdutetun naurahduksen.

  Kun katsoin häntä kysyvästi, Logistiikkapomo elaboroi:. Kerran tai pari viikossa? Jos näin, niin mietipä, että meillä molemmilla on vihdoin keskivertoavioliiton verran seksiä: Mutta ainakin on tehokkaasti aikataulutettu sitä peräänkuuluttavassa nyky-yhteiskunnassa, eikö?! Tehokkuutemme tosin kostautui molemminpuolisesti vielä samana iltana: Ai niin, Logistiikkapomo oli nähnyt vaivaa ja huolehtinut, että saatiin tismalleen sama huone kuin viime kerrallakin, jolloin ensitapaamista vietettiin Halloween-teemalla.

  Koska seuraavaan tapaamiseen oli kolme viikkoa, päätin eliminoida saman teeman jatkuvuuden ja aloitin pitkästä aikaa taas pillerit; hurrasin mielessäni, että ainakin hotellin vitivalkoiset pyyhkeet olisivat tällä kertaa turvassa. Lounaan jälkeisen sängyssä piehtaroinnin aikana Logistiikkapomo huitaisi vahingossa mehua täynnä olevan pahvimukin kumoon yöpöydältä.

  Minä pinkaisin kärppänä hakemaan vessasta pyyhettä siivotakseni ympäri lattiaa läikkyneet mehut, ja moppasin pikkupyyhkeellä pahimmat pois. Pyyhe värjäytyi punaiseksi, sillä kyseessä oli verigreippimehu. Suunnilleen juuri tuollaisen seksipäivän haluaisin edes kerran elämässäni saada kokea. Oman miehen mielenkiinto aiheeseen kestää korkeintaan tunnin ajan, joten mitäs puumis suosittelet ratkaisuksi ongelmaani? Heh, no minä ja Logistiikkapomo nähdään noin kerran kolmessa viikossa, jota ennen ollaan viikko "selibaatissa" so.

  Äh, minä mitään osaa suositella, mutta lonkalta heitän että mitäs, jos myös varaisitte hotellin ja sopisitte jo etukäteen, että päivä käytetään toisten hemmotteluun?

  Joskus ympäristön vaihdoskin voi auttaa kai. Ihan mielenkiinnosta kysyn, kuinka toimisit, jos aviomiehesi haluaisikin seksiä tuon selibaattiviikon aikana. Olisitko halukas vai pelkäisitkö, että ehkä ei niin intohimoinen? Voi olla, että nykytilanteessasi kysymykseni on kaukaa haettu, mutta jos lähdetään siitä, että maailmassa voi tapahtua outojakin asioita: Eipä tuota kauaa tarvitse miettiä - totta kai ottaisin innosta huutaen avioseksin vastaan, jos sitä joskus olisi tarjolla!!

  Enpä usko että se ihan heti terää veisi Meillä on lapsia, eikä hoitoapua. Enkä usko että miestä kiinnostaisi lähteä kanssani hotelliin vain harrastamaan seksiä tuntikausiksi. Kuten sanoin, tunti on ihan maksimiaika, jonka olen saanut mielenkiintonsa pidettyä yllä. Kyllä maraton-panot on parhaita. Meillä miehen kanssa ennätys taitaa olla päivän aikana n 7 tunnin sisällä 10 orgasmia yhteensä. Minulle 7 ja miehelle 3. Mitä noihin vessajuttuihin tulee, niin on mielenkiintoista miten erilaiset "rajat" ihmisillä on.

  Puistohomot siirtyivät noihin aikoihin kauemmaksi keskustasta, kun meno aiemmilla, varsin näkyvillä kohtauspaikoilla hiipui ks. Kuva suomalaisia vessakirjoituksia esittelevästä Arto Paasilinnan teoksesta Kansallinen vieraskirja Laakson kruisailumuistoja on tallentunut myös tutkija ja homoaktivisti Olli Stålströmin Ollin oppivuodet -blogiin.

  Laaksosta on kuitenkin jäänyt hänelle hyviäkin muistoja: Vuonna kontaktipaikoilla tapahtui Melangon mukaan keskimäärin pari ryöstöä viikossa, ja varsinkin Laakso tuntui olevan vaarallisen paikan maineessa. Olli Stålströmillä on Laakson väkivallasta kovia omakohtaisia kokemuksia, ja hän kuvaa blogikirjoituksessaan myös houkutuslintujen käyttöä: Toisessa  blogikirjoituksessaan   Olli Stålströmin kertoo siitä, miten Seta oli kutsunut Helsingin silloisen poliisipäällikön Göran Wikstenin teemailtaan ja vedonnut poliisiin puisto- ja pömpeliväkivallan  ehkäisemiseksi: Poliisipäällikkö kysyi meiltä setalaisilta miksi kukaan käy yleisissä pömpeleissä hakattavana.

  Yritin mahdollisimman selkeästi ja ystävällisesti selittää, että seksikumppanin löytäminen on polttava tarve lähes kaikille ihmisille, mutta samaa sukupuolta etsiville ei ole olemassa turvallisia sisäpaikkoja tämä oli luvun lopulla. Tapaamisella oli Stålströmin mukaan yllättävä vaikutus, koska pian sen jälkeen Helsingissä ja Turussa alettiin purkaa kusiputkia pois yleisiltä paikoilta: Pidimme sitä samanlaisena kuin jos poliisi olisi hakannut Helsingin puistot pois, koska niissä tapahtuu raiskauksia.

  Joka tapauksessa tilanne alkoi rauhoittua kun homojen omat tapaamispaikat alkoivat yleistyä ja kun Seta aloitti oman diskotoimintansa. Aiemmissa jutuissa olen toistuvasti kirjoittanut siitä, miten puistot olivat ennen muinoin myös homojen yhteisöllisiä tarpeita palvelleita ulkoilmakahviloita. Nykyisten homobaarien ja seuranhakupalveluiden myötä nämä tarpeet tyydyttyvät muualla, ja pieneksi kutistunut puistohomojen joukko tulee ulkokohtaamispaikoille lähinnä normaalia jännittävämmän seksikokemuksen perässä.

  ..

  Äh, minä mitään osaa suositella, mutta lonkalta heitän että mitäs, jos myös varaisitte hotellin ja sopisitte jo etukäteen, että päivä käytetään toisten hemmotteluun? Joskus ympäristön vaihdoskin voi auttaa kai. Ihan mielenkiinnosta kysyn, kuinka toimisit, jos aviomiehesi haluaisikin seksiä tuon selibaattiviikon aikana.

  Olisitko halukas vai pelkäisitkö, että ehkä ei niin intohimoinen? Voi olla, että nykytilanteessasi kysymykseni on kaukaa haettu, mutta jos lähdetään siitä, että maailmassa voi tapahtua outojakin asioita: Eipä tuota kauaa tarvitse miettiä - totta kai ottaisin innosta huutaen avioseksin vastaan, jos sitä joskus olisi tarjolla!! Enpä usko että se ihan heti terää veisi Meillä on lapsia, eikä hoitoapua. Enkä usko että miestä kiinnostaisi lähteä kanssani hotelliin vain harrastamaan seksiä tuntikausiksi.

  Kuten sanoin, tunti on ihan maksimiaika, jonka olen saanut mielenkiintonsa pidettyä yllä. Kyllä maraton-panot on parhaita. Meillä miehen kanssa ennätys taitaa olla päivän aikana n 7 tunnin sisällä 10 orgasmia yhteensä. Minulle 7 ja miehelle 3. Mitä noihin vessajuttuihin tulee, niin on mielenkiintoista miten erilaiset "rajat" ihmisillä on. Me ei koskaan lukita vessan ovea mutta ovi menee kyllä kiinni siellä asioidessa.

  Minusta taas on kiihottavaa katsoa kun mieheni pissaa. Tai yksi syy miksi kyttäilen hänen pissimistään on varmistaa, ettei sitä kusta suihkutella minne sattuu ; Välillä olen myös "pissattanut häntä", koska onhan se miehen vehje niin mielenkiintoinen kapistus. Aloitit pillerit uudelleen, onhan käytössä minipillerit? E-pillereitä ei lääkäri saa kirjoittaa 40v täyttäneille naisille, ja etenkin kun vielä poltat JA on ylipainoa, on laskimotukoksen riski erittäin korkea. Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin.

  Liity yhteisöön » tästä. Koko päivän — tai siis seitsemän tunnin — saldo oli nimittäin: Kuusi kertaa suuseksiä; joista minä neljä kertaa ottavana, ja kaksi kertaa antavana osapuolena Yhteensä kahdeksan orgasmia, joista kolme Logistiikkapomolle ja loput minulle aika hyvin ottaen huomioon, että "seksimme ei ole orgasmikeskeistä" , haha Kolme yhdyntäkertaa, joista yksi anaaliseksiä Yksi käsillä ja liukuvoiteella hyväily, joka johti ennaltasuunnittelemattomasti kuudenteen kertaan suuseksiä Tämän lisäksi söimme jälleen alasti hotellihuonepiknikkilounaan; Logistiikkapomo oli taas huolehtinut myös lounaspuolesta, ja tarjoili minulle tuoretta leipää, croissantteja, kirsikkatomaatteja ja tuoremehua sänkyyn.

  Kävimme myös kahdesti suihkussa saippuoimassa toisemme perusteellisesti. Kun katsoin häntä kysyvästi, Logistiikkapomo elaboroi: Edellinen juttu Seuraava juttu.

  Kommentit Ääk en kestä. Mutta ihan kiltti ja ystävällinen neuvo kuitenkin. DD Minusta taas on kiihottavaa katsoa kun mieheni pissaa. Viimeinen virke vetää kyllä sanattomaksi. Laakson pahamaineisuus taas tulee sen väkivaltaisesta menneisyydestä: Aivan viime vuosina Laakson kyseenalaista mainetta ovat kerryttäneet verkkokeskustelut ja lehtijutut, joissa ulkoilevat heteroisät ovat saaneet perstuntumaa puistohomoihin.

  Puistohomot siirtyivät noihin aikoihin kauemmaksi keskustasta, kun meno aiemmilla, varsin näkyvillä kohtauspaikoilla hiipui ks. Kuva suomalaisia vessakirjoituksia esittelevästä Arto Paasilinnan teoksesta Kansallinen vieraskirja Laakson kruisailumuistoja on tallentunut myös tutkija ja homoaktivisti Olli Stålströmin Ollin oppivuodet -blogiin. Laaksosta on kuitenkin jäänyt hänelle hyviäkin muistoja: Vuonna kontaktipaikoilla tapahtui Melangon mukaan keskimäärin pari ryöstöä viikossa, ja varsinkin Laakso tuntui olevan vaarallisen paikan maineessa.

  Olli Stålströmillä on Laakson väkivallasta kovia omakohtaisia kokemuksia, ja hän kuvaa blogikirjoituksessaan myös houkutuslintujen käyttöä: Toisessa  blogikirjoituksessaan   Olli Stålströmin kertoo siitä, miten Seta oli kutsunut Helsingin silloisen poliisipäällikön Göran Wikstenin teemailtaan ja vedonnut poliisiin puisto- ja pömpeliväkivallan  ehkäisemiseksi: Poliisipäällikkö kysyi meiltä setalaisilta miksi kukaan käy yleisissä pömpeleissä hakattavana.

  Yritin mahdollisimman selkeästi ja ystävällisesti selittää, että seksikumppanin löytäminen on polttava tarve lähes kaikille ihmisille, mutta samaa sukupuolta etsiville ei ole olemassa turvallisia sisäpaikkoja tämä oli luvun lopulla.

  Tapaamisella oli Stålströmin mukaan yllättävä vaikutus, koska pian sen jälkeen Helsingissä ja Turussa alettiin purkaa kusiputkia pois yleisiltä paikoilta: Pidimme sitä samanlaisena kuin jos poliisi olisi hakannut Helsingin puistot pois, koska niissä tapahtuu raiskauksia. Joka tapauksessa tilanne alkoi rauhoittua kun homojen omat tapaamispaikat alkoivat yleistyä ja kun Seta aloitti oman diskotoimintansa.

  Homoseksuaaliseen kuumaa seksiä bdsm seksi 5. elokuu Ilmainen erotiikkahierontaa tallinnassa tiukat nahkahousut seksiä minnan äiti alusvaatteet amatööri ämmä anaali aviomies B bbc bdsm blondi naiset hieromasauva hieronta hohtava Homoseksuaalinen nainen I. seksi escort suomi treffi kokeneet naiset näyttää kuuma Big sexy äiti nälkäinen vagina. GentlyHard Gynekologi panee Haaveilla seksistä Haiseva kyrpä Haistella pikkuhousuja Hajareisin Hajareisin naamalla Hakata vyöllä Halu panna äitiä Happy. marraskuu Porno lothar seksiä laivalla Seksi Lothar Porn Movies: Suomipillu Ja Lothar . solifer sm 3 omakuva tissit märkä pillu video hellää seksiä nettiin ilmaisia .. best naiset hieromasauva hieronta hohtava Homoseksuaalinen nainen I. Finland porno kuumaa seksiä, Porn video hd thai hieronta myyrmäki.

  : Homoseksuaaliseen kuumaa seksiä bdsm seksi

  Nuru homoseksuaaliseen hieronta anime porn movies 251
  HOMOSEKSUAALISEEN PKSEURAA ALASTONSUOMII Seuralaispalvelu miehille s seuraa homo lpr
  BONDAGE POJAT ESCORTS HOMOSEKSUAALISEEN FINLAND Kerran tai pari viikossa? Voi olla, että nykytilanteessasi kysymykseni on kaukaa haettu, mutta jos lähdetään siitä, että maailmassa voi tapahtua outojakin asioita: Pömpelien purkaminen ei silti aina vienyt puistojen suosiota iskupaikkoina, vaan puistoilu jatkui ilman niitäkin. Äh, minä mitään osaa suositella, mutta lonkalta heitän että mitäs, jos myös varaisitte hotellin ja sopisitte jo etukäteen, että päivä käytetään toisten hemmotteluun? Tehokkuutemme tosin kostautui molemminpuolisesti vielä samana iltana:

  Thai hieronta iisalmi homo ilmainen seksiseura

  ILMAINEN NUMEROHAKU HOMOSEKSUAALISEEN NETISSÄ SEX WORKNET