Recent Posts

  Homo homoseksiä suomi

  homo homoseksiä suomi

  Kyllä sieltä homopojat kotiin laittoivat, ainakin pääsääntöisesti. Enkä muista siellä varuskunnassa kenenkään erityisesti homostelleen, vai johtuneenko siitä, etten tunne minkäänlaista himoa samaan sukupuoleen, etten kiinnittänyt asiaan huomiota. Hiukan ihmetyttää mikä motiivi moisen sairaan roskan syytäjällä oikein voi olla?

  Mikä motiivi sinulla on kieltää totuus? Kerran yllätin kaverin intin linja-autosta maanpuolustuskurssilaisen kanssa. Koin armeijassa seksuaalisen heräämiseni. Samassa tuvassa oli useampiakin hyvännäköisiä kundeja, ja välillä harrastettiin seksiäkin. Allerkirjoitan täysin, että auktoriteetti kiinnostaa ja kiihottaa, vietin useita kuumia öitä erään luutnantin kanssa, joka oli vieläpä naimisissa.

  Homoseksi on pitkään ollut ainoa tapa harrastaa seksiä Suomen armeijassa. Onneksi nykyään armeijaan pääsevät myös innokkaat kiertopalkinnot ja panopuut, jotka saattavat hoitaa jopa kymmenien varusmiesten tarpeita.

  Tosin enin osa varusmiehistä edelleenkään joko ei harrasta seksiä, tai sitten harrastaa homoseksiä. Panopuita ei niin kovin montaa armeijaan kuitenkaan mene, harva nainen kun on tarpeeksi tyhmä tehdäkseen palkatonta työtä. Tästä Suomen armeija tunnetaan myös maailmalla: Miten Touko Laaksonen liittyy muka nykyarmeijaan? Sama armeijahan se on. Meinaatko että kun tunnetusti suomalaiset veteraanit ja sotasankarit ovat homoilleet sodissa , niin myöhempinä vuosikymmeninä on sitten taikaiskusta kaikki homoilu loppunut?

  Kyllä joku lukukin oli paljon homompi kuin luku. Sotahomot ovat kohta kaikki kuolleet. Suomen maailmallakin tunnetuin sotahomo on Tom of Finland aka. Touko Laaksonen, joka sai jatkosodassa vapaudenristin. Sotahomojen muistolle pitää pystyttää suuri pinkki dildo Turun keskustaan.

  Taas joku sivarihomo vinkuu kun suomalaiset miehet pelastivat Suomen Venäjältä ja vähän siinä sivussa panivat toisinaan kakkoseen. Kateus on kavala tauti.

  Aina voit muuttaa Venäjälle jos Suomessa on kurjaa. Jatkosodassa on kenttäoikeuden asiakirjojen mukaan ollut tavallisin seksuaalinen sotarikos joko sekaantua eläimeen tai homoilla toisen suomalaisen sotilaan kanssa. Valloitettujen alueiden naisten raiskaaminen tuli vasta eläimiin sekaantumisen ja homosodomian jälkeen. Tom of Finland 9. Mutta on kuitenkin syytä ottaa huomioon, että ei tyhmyys ole aina ainakaan kollektiivista hyötyä ajatellen pelkästään negatiivinen asia.

  Se, että jotkut naiset ovat niin yksinkertaisia, että ehdontahdoin menevät vapaaehtoisina armeijaan, palvelee kuitenkin kokonaiskuvassa monia henkilöitä. Esimerkiksi juurikin tuolla "panopuu-mentaliteetilla" ajateltuna. Ihan hyvä asia siitä huolimatta lienee, että vain äärimmäisen pieni osa naisista on riittävän tyhmiä moiseen toimintaan.

  Ehkä joku ruma nymfomaani tavallaan voikin saada palkan parrun muodossa? Jollakin piilohomolla meni nyt kyllä jauhot suuhun. Homoseksi on armeijassa ihan luonnollinen asia ja sitä on siellä aina esiintynyt. Jos nuori mies ei ole aiemmin elämässään homoutta kohdannut, niin viimeistään armeijassa. Siellä homoilu on ihan jokapäiväinen ilmiö. Ei tietenkään kaikkien kohdalla, mutta jokaisessa varuskunnassa ja jokaisessa yksikössä on homoilua.

  Joidenkin kohdalla homoilu jatkuu sitten vielä armeijan jälkeen siviilissäkin. Itse en ole armeijan jälkeen homoillut, mutta siellä sitä kyllä tuli kokeiltua.

  No näkisin itse pikemminkin asian niin, että homoseksuaalisuus sinänsä on luonnollinen asia, mutta armeijan luonnottomassa ympäristössä sitten homoillaan taas useinkin ihan olosuhteiden pakosta, jopa alistettuna. Osa armeijassa tapahtuvasta homoeroottisesta toiminasta on varmasti ihan luonnollista, mutta osa on siis vääristynyttä ja pakotettua. Armeijassa on tehtävä kuten sanotaan, siihen siellä koulutetaan. Itsepähän tulet huomaamaan kun oma aikasi tulee!

  Paskat se mikään luonnollinen asia ole. Sairautta se on, tai vähintäänkin luonnehäiriöisyyttä eikä mitään muuta. Samanlaista mielen sairautta, kuin joku narsismi tai psykopatia, mutta seurauksiltaan pahempaa.

  Ei homot kuulu armeijaan kuten eivät kuulu avioliittoonkaan, kyllä kai tuo nyt on selittämättäkin selvä asia. Ei ole aina esiintynyt, älä levitä paskaa palstalle. Homot vapautetaan palveluksesta, jos tavataan, mutta useimmiten vapautetaan jo kutsunnoissa, jos suuntaus tulee ilmi. Eikä armeija homon paikka olekaan, kyllä Suomessa homoja edelleen sen verran vieroksutaan, että vaarallistahan siellä on seksuaalisesti epänormaalille. Noinhan se varmaan nykyisin menee.

  Ennen homot pysyi kaapeissaan, eikä ne edes päässeet näyttämään kykyjään maanpuolustus harjoituksissa. Nyt homot vinkuu ,jos niille ei suoda samaa mahdollisuutta kuin heteroille. Nähtävästi tämän päivän armeija on homojen päiväuni. Rumat panopuut sinne menee taikka upseerien tyttäret ihan samoiksi puiksi.

  Aliupseeriliiton Pj teki oikean teon paljastaessaan asian kun nyt ylipäälikkö ja komentaja ovat viemässä tytöt Natoon panopuiksi ulkomaalaissotilaille. Naisille armeija on mahdollisuus päästä mulkkutalkoisiin, miehille se on pakollinen homoseksuaalinen vaihe elämässä. On sitten ajat Kokemuksieni mukaan vuonna ei armeijassa homosteltu. Tai ainakaan niissä kolmessa varuskunnassa, missä ehdin palvelemaan. Sieltä pääsi lomille hoitamaan hommat ihan naisten kanssa.

  Homojen ei tuolloin tarvinnut astua palvelukseen ollenkaan. Nyt ehkä tarvitsee, kun ikäluokat koko ajan pienenevät??

  Hah hah, älä selitä. Tuo luku oli kuule sellaista aikaa, että jos olisit silloin elänyt niin tietäisit. Huumeita ja vapaata seksiä, ja miesten välinenkin seksi oli aivan tavallista. Voi vittu, mitä paskaa täällä kirjoitetaan. Kyllä luvulla Suomessa vielä oli suhteellisen terve meininki nykyiseen verrattuna.

  Nykyäänhän tehdään ja ajatellaan mitä tahansa roskaa, eikä ole mitään järkeä missään. Ei ennen sellaista ollut. Ikäluokkien pieneneminen on valhetta, kysymys on valikoivasta asevelvollisuudesta. Puolustusvoimat siis valikoivat todellisuudessa , ketkä ovat motivoituneimpia jäämään palveluksen ajaksi.

  Kaltaisesi junttieinari-tampiot uskovat ihan mitä vain. No faktahan, että homoseksi intissä oli varsin tavanomainen asia ennen lukua, mutta vallalle pääsivät konservatiiviset voimat ja homoseksuaalisista soturirituaaleista tuli asia mistä ei saanut puhua.

  Toisaalta luvulla tapahtui kulttuurivallankumous ja seksuaalisuus vapautui. Intissäkin alkoi näkyä sama ilmiö aika pian ja asiaan alettiin suhtautumaan neutraalimmin. Ei niistä tietenkään kirjoiteltu lehdissä, koska asiaa pidettiin normaalina sotilaskunniaa ja maanpuolustahtoa nostavana asiana.

  Korostaisin myös sitä, että luvulta alkaen alettiin intissä tekemään säännöllisempiä rektaalitarkistuksia osalle ikäluokasta. Sekin osaltaan lieventi asenneilmapiiriä. Homoseksi on miesten hommaa, mutta sillä on hintansa: Noh noh, sinullakin heti pyllyt mielessä. Miesten välinen hellyys voi armeijassa ilmetä esimerkiksi siten, että lähdetään yhdessä parivartioon, ja hivellään siellä toistensa peniksiä kunnes helpottaa. Vaikka armeijassa katsotaan usein penetraation sisältävää homopornoa, niin eivät kaikki siellä toisiaan peppuseksiin sentään viekoittele.

  Homoseksiä harrastettiin sodissa Asiallinen dokkari jossa paneudutaan tähänkin aiheeseen: Kuka jaksaisi olla sodassa monta vuotta, ellei sitten juuri miesrakkauden tähden? Eihän sitä homorakastajaa voi jättää yksin sinne rintamalle, vaan mieli halajaa takaisin turvaamaan ja nusuttelemaan rakastaan. Rektaalitutkimuksessa ei ole mitään pelättävää! Operaation suorittaa lääketieteen lisensiaatti ja tutkimus on kivuton.

  Tästä jokainen alokas voi havaita miten tutkimus tapahtuu: Sattuuko se kun pyllyyn armeijassa tungetaan juttuja? Ei se satu, kunhan ensin muistetaan hieman verrytellä sulkijalihasta. Sopiva lihasveryyttely ja sitten hommiin vaan! Fakta on se, että armeijassa homoseksi on yleisin seksin muoto. Naisia on todella vähän edelleen. Faktaa on se ettet kykene mitään faktaa tämän vuosituhannen mukamas hinttailuista esittämään.

  Mahtaa vituttaa kun on väitteesi intin homoiluista on niin heppoisella pohjalla ettet kykene mitään todisteita siitä esittämään? Suomen aliupseeriliiton puheenjohtaja avautuin taannoin seksistä intistä. Alla kolme lainausta tuosta aliipseeriliiton pj: Olin nuorena vasarapääkersanttina Karjalan prikaatin päivystäjä ja menin valvomaan Sissikomppanian vahvuuslaskentaa, jossa lähtökohtaisesti ei ollut tippaakaan erotiikkaa.

  Nuoria miehiä runkkupuvun housut jalassa, yläkroppa paljaana ja alikessut huusivat pää punaisena. Mutta kuinka ollakaan vanhempien jääkärien osaston eturivissä seisoi jääkäri Pentti Arvo nimi muutettu sähkönsinisissä, vartalonmyötäisissä jumppahousuissa ja tietysti jämäkkä stondis. Menin herran eteen ja kysyin, että mikäs helvetin Turkan koulun performanssi se täällä on käynnissä. Vanhempi sissi vastasi naama täysin peruslukemilla: Vastaa nyt sitten siihen jotain fiksua?

  Pakkohan hänen oli tarkastaa tilanne, ettei autoon ollut kukaan kuukahtanut. Takaoven avattuaan homma selvisi. Siellä kaksi sotilaspoliisia oli fyysisesti yhtyneet toisiinsa.

  Siellä kertoivat tarinaa eräästä juhannuksesta, kun varusmiessotilaspoliisi oli vartiossa sotasataman laiturilla.

  Siinä heleässä kesäkelissä juhannusiltana pojalla ajatukset siirtyivät aivan jonnekin muualle. Kaveri ensin heitteli ilmaan 30 senttistä mustaa kumipamppua, kunnes hän keksi työntää sen omaan hanuriinsa. Siinä sitä sitten hoidettiin sooloseksinä se minkä muuten olisi voinut hoitaa Punkalaitumen Särkän lavan takametsikössä.

  Eikä tässä vielä kaikki, luonnollisesti sotasataman alue oli kameravalvottu. Voitte uskoa, että kyseinen kaveri kuuli asiasta koko palvelusaikansa. Ja aika usein nimenomaan sotilaspoliiseille, johtuneeko kumipampuista?

  Pelkkä stondis ei ole seksiä eikä varsinkaan homoseksiä. Kysessä on kuulopuheisiin perustuva tornari - ei minkäänlaista todistusvoimaa. Vuosittain alokkaista on noin homoja. Varmana sattuu ja tapahtuu kasarmilla.

  Ja alokkailla on varmasti omistuksessaan tuhansia autoja joilla voisi ylittää minkä hyvänsä kotimaisen nopeusrajoituksen. So simple is it. Saitko pointin vai meneekö liian hypoteeettiseksi? Oletkos ihan helvetin tyhmä? Kyllä se nyt on ihan todistettu, että homoseksuaalista toimintaa on armeijassa. Tuo on jo pelkästään sairaalloista yrittää kieltää päivänselviä asioita. Siitähän tässä on koko ajan ollut kyse että muka yleisestä ilmiöstä ei kuitenkaan löydy todisteen häivää.

  Jopa asiasta näyttävästi "uutisoinut" aliupseeriliiton puheenjohtaja Petteri Leino ei ollut vuotisen armeijakokemuksen aikana ITSE nähnyt kertaakaan mitään. Samoinn kaikki muut hänen kertomuksiensa tarinat olivat koosteita tornareista.

  Odotan mielenkiinnolla niitä todisteita "päivänselvästä" asiasta. Jos ei todisteita nykypäivästä löydy niin voisitko sitten ystävällisesti lopettaa lapsellisen jankutuksen. Lapsellinen jankutus on sitä, kun kaltaisesi piilohomo ja idiootti yrittää itsepäisesti kieltää todellisuuden sellaisena kuin se on. Voit yrittää kieltää vaikka painovoiman olemassaolon, mutta ei se tee kuin sinusta henkisesti sairaaan. Voit lopettaa sairaalloisen jankutuksesi ihan koska haluat.

  Sinun kannattaisi mennä johonkin terapiaan, että pääsisit lopultakin sinuiksi oman latentin homoseksuaalisuutesi kanssa. Ja kuu on myös edellisen kirjoittajan mielestä juustoa. Asia on niin päivänselvä että on muiden asia väite vääräksi todistaa. Väitteen esittäjänhän ei tarvitse mitään todistaaa, Se on muiden asia kumota vaikka miten hullu väite?

  Niinkö väittelyt aikuisten maailmassa mielestäsi sujuvat? Niitä tässä on moni ihmetellen odottanut Todisteet on täysin vedenpitävät, ne on esitetty, asia tunnetaan myös yleisesti, eikä tuollainen 2 v. Intissä hinttailaan, ja on aina hinttailtu. Jos vauvelin on tosimaailmaa mahdoton hyväksyä, niin vauveli voi mennä takaisin tutimaan.

  Ei tuollainen lapsellinen sormien korviin työntäminen ja ei-ein toistelu ole muuta kuin aika säälittävää. Jos olet aikuinen ihminen, niin olet todella syvästi ongelmainen. Faktat on faktoja Tässä on myös huomio sinänsä kehutun pisa jne koulujärjestelmän tiimoilta. Suomessa ei kouluissa väittelyä käytetä opetuskeinona ja kohdallasi sen karusti huomaa. Lisäksi useimmat oppivat viimeistään esikoulussa että pelkällä perusteettomalla inttämisellä ei pysty argumentoivaa väittelyä voittamaan.

  Olitko jostain niin landelta vai miksi tässä asiassa olet noin jälkijunassa? Niin, siis sinähän et ole esittänyt yhtäkään faktaa, ja intät kuin joku 2 v. Edelleenkään et ole onnistunut osoittamaan mitään mikä kyseenalaistaisi asiasta esitettyjä faktoja. Lapsellinen jonkutuksesi vain todistaa ettei sinulla olekaan esittää mitään tälle keskustelulle olennaista informaatiota. Mikä heterointissä sinua niin ärsyttää? Armeijassa ei ole mitään heteroa, sillä naisia on armeijassa edelleen ainoastaan pieni murto-osa.

  Armeija siis on edelleenkin valtaosin homoseksuaalinen instituutio, jossa myös harjoitetaan jatkuvasti homoseksuaalista käytöstä ml. Mikähän sinua harmittaa näissä reaalimaailman tosiasioissa? On kyllä esittänyt, ja asia on myös yleisessä tiedossa. Minkäänlaisia todisteita asiaa vastaan taas ei ole onnistuttu esittämään. Vain täydellinen idiootti lähtisi ilman faktoja vastustamaan mitään näin hyvin dokumentoitua ilmiötä.

  Joten olet ilmeisesti täydellinen idiootti. Väite, ettei armeijassa homoiltaisi lainkaan, on niin naurettavan todellisuuspakoinen, että se vaatisi todella poikkeuksellisen hyviä todisteita puolelleen, ennen kuin kukaan täysiälyinen lähtisi moista väitettä viemään eteenpäin. Outo juttu, intin hinttailuista ei KUKAAN ole esittänyt todisteita tässä ketjussa eikä muualla ja Se on alkuperäinen ja täydellisen todistamaton väite.

  Pistä viestin pvm ja kellonaika ja otsikko esiin niin kerrataan vähän niitä "todisteita" Faktat puhukoot puolestaan joten esitä niitä jos on mitä esittää. Ja on vanha amistemppu kääntää väittelyn todistustaakka, sinä Se avauksen väittämän olet esittänyt joten koitapa jotenkin muuten luikerrella nalkista ulos.

  Ja turha aloittaa "kaikki tietää" jne Faktoja on esitetty jo aivan tarpeeksi, ja hinttailu armeijassa on kylmä reaalimaailman tosiasia. Normaali nettifanaatikko toimii juuri noin, eli yrittää mölyämisellään saada epävarmuutta aikaan. Homoseksuaalisuus armeijassa on fakta, joka tunnetaan paitsi Suomen armeijasta, niin myös kautta historian kaikista armeijoista. Tämä fakta ilmiö tunnetaan niin historiankirjoituksen, psykologian kuin sosiaalitieteiden kautta.

  Fakta on fakta, eikä satunnaisen fanaattisen nettipellen ininä sitä muuta miksikään. Kiemurtelepa nyt ulos nalkistasi jotenkin Sairas henkilö taidat olla. Faktat ovat kiistattomia, eikä tuollainen neitimäinen ininä niitä muuta. Homoilu armeijassa on tosiasia. No entäs sitten jos joku joskus homoilisi? Armeijassa tai jossain muualla - aivan se ja sama. Tärkeä on, että jokainen homo, lesbo ja mikä vaan osaa lipastaa rynkyn, tähdätä ja ampua metrin matkalta muutaman reiän tauluun. Jos sen päälle osaa ampua kessillä ja tehdä painesiteen, niin aina paranee.

  Armeijassa kyllä oppi mitä eri kiertoilmaisut tarkoittavat. Esimerkiksi se "taistelijapari" tekee enimmäkseen jotain ihan muuta kuin taistelee. Tai kai sitä lähitaisteluksi voisi leikillisesti kutsua.

  Tilanteessa, jossa taistelijapari ei liity partioon tai ryhmään, johtaa taistelijaparia toinen sotilaista, joka on määrätty vanhemmaksi. Näin on esimerkiksi parivartiossa yleensä öiseen aikaan. Taistelijaparin sotilaat tukevat toistensa taistelua tulellaan ja liikkeellään, ja haavoittumistilanteessa antavat ensiavun. Taistelijaparissa miehistöarvoiset johtavat toisiaan.

  Siinä oli kieltämättä hyvin tiivistetty taisteluparin merkitys. Useimmille seuraava on sanomatta selvää siksi sitä ei varmaan oltu tuohon kirjoitettukaan , mutta taisteluparin hyviin tapoihin kuuluu tietenkin myös pyrkiä nostamaan parinsa motivaatiota, henkeä ja yleistä jaksamista. Sotatilanteessa motivoimaton ja väsynyt sotilas on vain tiellä.

  Käytännössä tämä tarkoittaa yleensä taisteluparisuhteen ollessa alkutekijöissään käsillä suoritettua peniksen hyväilyä, kenties myös ainakin osittaista katsekontaktia.

  Luottamuksen kasvaessa taisteluparin välillä riittävän suureksi tavoite n. Oraalisen tyydytyksen on todettu varsinkin kenttäolosuhteissa nostavan joukkojen mitattua tulosta lähes joka sektorilla.

  Pyysin ylläpitoa siirtämään viestisi "sairaat fantasiat" foorumille, täällä tuo onneton Ville 5v sepustus on täysin väärässä paikassa. En vain kertakaikkiaan ymmärrä, mikä ihmeen vimma teillä sivareilla on pilkata armeijassa harrastettavaa homoseksuaalista läheisyyttä? Sinä olet valintasi tehnyt ja mennyt sivariin, anna muiden myös tehdä oma valintansa ja mennä armeijaan tutkimaan omaa seksuaalisuuttansa mikäli he niin haluavat.

  Ei se ole teiltä homokammoisilta sivareilta millään tavalla pois. Kunnioitan heterolähtöistä siviilipalveluvalintaasi, kunnioita sinä puolestasi muiden homoseksuaalista armeijavalintaa niin kaikki ovat tyytyväisiä.

  Sorry, kävi typo, tarkoitin "toteutumattomat sairaat fantasiat" -foorumia. Mutta edelleen, täällä tuo onneton Ville 5v sepustus on täysin väärässä paikassa. Taidat olla tuo sama luuseri avaaja joka nyt yrittää luikerrella pois nalkista kun jäi kiinni perättömästä väitämästä?

  Ihan oikeasti, heteroseksuaaleille heteroille on omat foruminsa. Ja jos olet todella niin uskomattoman ahdasmielinen, ettet homoseksuaalisuutta kestä, niin lienee parasta kun et oikeastaan kirjoita minnekään forumille yhtään mitään. Sen sijaan ihmetystä herättää miksi itse roikut sitkeästi täällä selkeällä heterofoorumilla? Etkö todella huomaa että Ville 5v sepustuksesi kuuluvat "toteutumattomat sairaat hinttari fantasiat" -foorumille eivätkä todellakaan tänne.

  Kuten on tullut osoitettua, avaaja esitti toteen näyttämättömän väitteen inttihinttailusta ja jäi siis valheellisesta väittämästään oikein kunnolla nalkkiin. Voi pikku duudelia 7. Olet sinä kyllä yksi saatanan tyhmä inttäjä apina. Aloitus käsitteli sitä, kun uutisessa armeijan kantahenkilökuntakin totesi homoilun olevan fakta. Olet sairas ja typerä inisijä, joka ei tajua yhtään mistään mitään. Koko blokikirjoitus pohjautuu toisteltuihin kuulopuheisiin eli tornareihin vuosikymmenen ajalta. Olet täydellinen toope jos pidät moista tornarikoostetta millinkään arvoisena todisteena yhtään mistään.

  Ei ihme jos opetushallitus ajaa jo ala-asteen kouluihin oppiaineeksi medianlukutaitoa kun edes kaltaisesi yläasteikäiset eivät osaa erottaa totuutta tarinasta. Et oo tosissas 8. Voi vittusen, et riemuidiootti osaa edes kirjoittaa suomea, lässytät vaan suu kuolassa jostain "blokista". Kai nyt jumalauta armeijan tunteva pitkän uran siellä tehnyt kouluttaja on uskottavampi kuin tuollainen henkisesti rajoittunut inttäjä pelle.

  Kun parin vuosikymmen kouluttajakokemuksen omaava ja samalla kasarmielämää parikymmentä vuotta katsellut pitkän linjan kouluttaja Petteri Leino ei kuitenkaan itse nähnyt yhden ainoaa kertaa niin on helppo sanoa että asia on joko äärimmäisen harvinainen tai kerrassaan olematon varuskunnissa. Eli avaajan väite on täyttä skeidaa ja hyvä todiste siitä on ettei edes pitkän linjan kouluttaja Petteri Leino ole asiaan livenä törmännyt. On kyllä tyhmä ihminen joka noin itsestään selvää asiaa yrittää kieltää.

  Yrität epätoivoisesti väkisin tehdä valkoisesta mustaa. Leino sanoi että homoseksiä on armeijassa. Vain täydellinen ääliö voi nähdä asiat noin vääristyneesti. Homo h inttiin 1. Olen nuori homopoika, ja ajattelin että inttiin kannattaa mennä kun kerran pitää miehistä.

  Mitkä chaanssit minulla on saada poikaystävä jostain kivasta kapiaisesta? Kun parin vuosikymmen kouluttajakokemuksen omaava ja samalla kasarmielämää parikymmentä vuotta katsellut pitkän linjan kouluttaja Petteri Leino ei itse nähnyt mitään yhden ainoaa kertaa niin on helppo sanoa että asia on joko äärimmäisen harvinainen tai kerrassaan olematon varuskunnissa. Sinähän siis et tiedä mitään mitä Leino on nähnyt, etkä tiedä selvästi mitään muutakaan.

  Homoseksuaalisuus armeijassa on fakta, eikä tuollainen typerä inttäjä pysty asiaa muuttamaan. On helppo todeta että asia on joko äärimmäisen harvinainen tai kerrassaan olematon varuskunnissa, kerran äärimmäisen pitkällä kasarmielämäkokemuksella varustettu itse aliupseeriliiton puheenjohtaja ei pysty kuin vuosien ja vuosikymmenten takaisia tornareita kuulupuheita koostamaan. Kapiaispoikaystävä voi olla vaikea löytää, mutta palvelustovereista sellainen saattaa hyvin löytyäkin.

  Omassakin tuvassa oli pari poikaa jotka saivat toisensa intin aikana! Sinäkö vatipää et tajua, että asiasta tuskin on juurikaan saatavissa mitään kouluttajan tietoja parempaa tietoa? Homoseksuaalisuus armeijassa on fakta, jonka em. Oletko niin loputtoman tyhmä ihminen, että kuvittelet sen olevan jokin "tornari"? Tornari on huhu jostain tietystä tapahtumasta tai asiasta, tornarit eivät käsittele esimerkiksi yleistä aihetta "onko armeissa koskaan homoiltu".

  Mikäli olisit edes käynyt armeijan, niin tietäisit mitä tarkoittaa "tornari". Olet väärässä taas Eli avaajan väite on täyttä skeidaa ja hyvä todiste siitä on ettei edes pitkän linjan kouluttaja Petteri Leino ole asiaan livenä törmännyt tuhansista kasarmipäivistä- ja öistä huolimatta.

  Olet kyllä säälittävä idiootti. Kouluttaja kertoo mitä kokemuksensa perusteella tietää, ja sinä yrität tyypillisen fundamentalistikusipään tavoin kääntää kaiken päälaelleen. Sinähän et ole pätevä sanomaan asiasta mitään, muistakaamme se.

  Olet vain henkisesti sairas ihminen joka elää itse luomassaan valheessa. Oletko sinä jokin intti-homoseksin asiantuntija? Moni on kertonut tässä ketjussa ja muualla, että seksiä on harrastettu intissä miesten kesken ja sinä väität vastaan?

  Minusta enemmistö mielipiteistä on täysin toista mieltä kuin sinä. Ja siihen päälle kun laskee vielä bi-seksuaalisesti suuntautuneet, niin luku lähentelee varmasti vähän yli kolmannesta koko väestöstä!

  Nyt en väitä, että kaikki bi-seksuaalit ajautuisivat homoseksuaalisiiin kokeiluihin, mutta intissä tähän on suuri todennäköisyys ja näin tapahtuukin.

  Monilla se jää ainutkertaiseksi vaiheeksi elämässä, koska siviiliin palattua on korkeampi kynnys hankkia näitä kokemuksia. Mä palvelin kolmessa eri varuskunnassa yhteensä 12kk ja voin omakohtaiseen silminnäkijätodistukseen perustuen sanoa että IKINÄ ei tapahtunut yhtään mitään. Samoin moisesta ei edes liikkunut tornareita koskaan.

  Jo tuo kertoo siitä että asia on tavattoman harvinainen. Odotan mielenkiinnolla mitä pystyt esittämään. Ei ne ota sinua inttiin, koska et ole normaali mies. Pekka Eric Auvinen Oi kunpa sinne pääsis takaisin! Runkkailtiin, imettiin ja nussittiin.

  Homoseksin avulla jaksoin läpi koko intin! Ilman sitä olisin todennäköisesti keskeyttänyt plavelukseni. Olihan se nuorelle miehelle outoa joutua tupaan jossa avoimesti keskusteltiin, saitko viikonloppuna, millainen olino joku siihen kertoi että tavallaan sain mutta tulin reisille, toinen taas että joo useampaan kertaan tyttöystävän kanssa.

  Sitten nämä leiriolosuhteet olivat ääripää, kun viiden päivän jälkeen päästiin saunaan, koko ryhmä kerralla, oli ns. Sitten itse peseytyminen isossa tilassa, padoista otettiin vettä, pesuvatiin ja huuhdottiin liat pois, mutta suurin yllätys kun meidän alikessu iski silmää ohimennessään ns.

  Parikymmentä nakua jätkää katseli toisiaan,,,hmm Normi lause oli iltanuotiolla, kävin äsken runkulla Ei mitään homoilua näkynyt tai ollut puhetta. Mutta niin me puhutaan kaveriporukassakin naisista, seksistä yms välillä.

  En mitään seksuaalista itse kokenut, yksikössä oli vain miehiä lukuunottamatta muutamaa nais skapparia. Ainut mitä kuulin koko palveluksen aikana oli kun eriyksikön mies ja naisalikki oli harrastanut seksiä sotkun vessassa ja saanu esapekkaa. Mitäs siinä ihmeellistä vaikka miehet harrastavat seksiä keskenään puhumattakaan naisista. Hyvällä mallilla asiat jos noin on seksihaluja. Se jos mikä kertoo asian harvinaisuudesta. Aihetta blogissaan käsitellessään hän joutui tyytymään vuosikausia kiertäneisiin ja loppuunkuluneisiin tornareihin omakohtaisten havaintojen sijaan: Kyllähän se kapiainen nyt tietää vähän kaikesta enemmän kuin sinä.

  Mutta kuitenkin voimme olla suhteellisen varmoja että niin on käynyt ainakin kerran Pelkkää typerää länkytystä tuo sinun vastaan haraamisesi, on varmaa että armeijassa on aina harrastettu ja harrastetaan juuri nytkin homoseksiä!

  Valitettavasti stoori perustui alusta loppuun kuulopuheisiin ja siltä osin kertoo hyvin asian äärettömästä harvinaisuudesta intin oloissa.

  Voimme esitetyn valossa olla suhteellisen varmoja ainoastaan siitä että asian esiintyminen on tavatoman harvinaista jollei olematonta. Voinet esittää jotain todisteita väitteesi tueksi? Homoarmeija on fakta Tyhjänpäiväistä vänkäämistä ammattiupseerin tietoja ja myös yleistä tietoa vastaan. Suomalaisten sotilaiden sota-ajan seksuaalirikoksista yleisimpiä olivat eläimiin sekaantuminen ja homosodomia näin siis kertovat viralliset dokumentit tuolta ajalta.

  Asiat tuskin muuttuvat kovinkaan paljoa muutamissa kymmenissä vuosissa, sillä kyse on kuitenkin samasta kansasta, ja samasta homoseksuaalisesta armeijaperinteestä. Elokuva kertoo beatnik-runoilijoiden Jack Kerouacin, William Burroughsin ja Radcliffen esittämän Allen Ginsbergin elämästä vuoden tapahtuneen David Kammererin murhan jälkimainingeissa. Täytyy vain toivoa, että kyseessä on kehitysvaihe, jonka jokainen valtio käy läpi ja jossain vaiheessa tilanne muuttuu, kuten kävi Yhdysvalloissakin.

  On vain pakko toivoa. Flaunt Magazine — lue koko haastattelu! Jokaisen vahvan naisen takaa löytyy - toinen vahva nainen. Tämän näyttävät Aniston ja Tig Notaro Paljon on tapahtunut gay-liikkeen sisällä, mikä näkyy selkeämmin kuin koskaan, kun kolme vanhempaa Hän pitää itseään "poikamieslesbona" ja kertoo nyt kiinnostuksestaan nuorempiin naisiin. Valloittava Ian McKellen "Gandalf" on ollut 30 vuotta avoimesti homo näyttelijä.

  Hän kertoi nyt ensimmäistä kertaa synkistä ajatuksistaan, jotka saivat hänet aikoinaan puhumaan Jussi-Pekka muuttaa Atlantin toiselle puolen ollakseen lähellä rakastaan.

  .

  SEX POIKA VIDEO HOMOSEKSUAALISEEN SEX WORKS

  : Homo homoseksiä suomi

  Homo homoseksiä suomi Alastom suomi livejasmin gay
  Homo homoseksiä suomi 61
  LIIAN HOMOSEKSUAALISEEN NOPEA SIEMENSYÖKSY EJAKULAATIO VIDEO Homo thai hieronta kemi itsetyydytysfoorumi
  Homo homoseksiä suomi Thaihieronta tampere homo deittinet
  Homo homoseksiä suomi Intin jälkeen en ole miehiin koskenut paitsi että joskus oon miettinyt että pitäiskö koska niin tiukkaa en oo ennen enkä jälkeen saanut. Jatkosodassa on kenttäoikeuden asiakirjojen mukaan ollut tavallisin seksuaalinen sotarikos joko sekaantua eläimeen tai homoilla toisen suomalaisen sotilaan kanssa. Viesti on mainos tai massapostitus. Telakoitumisessa taas kyse on eräänlaisesta miehisyysriitistä, jossa toverellisesti painellaan peniksen päitä yhteen, homo homoseksiä suomi. Kyllä joku lukukin oli paljon homompi kuin luku. Homoseksi on armeijassa ihan luonnollinen asia ja sitä on siellä aina esiintynyt. Yritin estellä, mutta en kyennyt ja ääntähän siitä syntyi
  Homo homoseksiä suomi

  Porno de sexo anal porno sexo web cam amateur xvideos sandra milk rubia española trans follando vodeos xxx pornp gratis maduritas xxx videos prno español gratis x rubias hd porno lesbianas español gratis abuelas babosas sexso peliculas xxx nacho vidal ver videos manga porno gratis playas nudistas xxx videos de chicas sexis porno con polla negra culona porno gratis vidios porno español gratis videos sexo con sexo con tetas jovenes porno rubias porno ver peliculas x video porno xx videos porno pov gordasxx pollasgrandes videos de coño putas pono gratis de solteras videos gratis porno mujeres maduras chicas sexys porno trios gratis tetas masage peliculas porno de maduras porno follando latinas porn hentai x maduras travestis en la folla a hombres peludos desnudos super porn las mejores tetas tias cachondas videos porno de sexo videos desnudos en ropa interior porno hombres desnudos sasha grey anal lesbianas negro follando con viejos follando abuelas trios holly michaels porno free hd maduros videos pornos porno maduras españolas videos pprno gratis porno suave videos pormos videos abuelas gratis tetas super tetonas x videos porno gordas alexis texas videos porno masturbaciones vídeos de masturbacion dibujos manga porn porno de maduras follando videos porno viejas maduras follando folladoras comiendo coños peludos videos pornos en tanga masaje ancianas gordas enculadas video lesbianas negro chicas sexis gratis diario ver porno gratis porno hd videos bukkake videos x pierre woodman videos hd puta xxx sexo en grupo nuria tetona masturbandose casting porno bdsm vidios pornos gratis culos hd videos pollones castingcouch-x pono grati videos pornograficos gratis estrellas del porno folladas torbe porno gratis maduras latinas películas porno con tetas naturales videos hombres maduros follando xvideos porno gratis de lesbianas pono español hd travestis follando videos porno rubias 19 lesbianas tetonas porno sexo porn muyzorrras jovenes videos xxx mujeres maduras porno porno pov hd xxx trios de putas muy peludos ferrara gomez hd tetas naturales follando maduras caliente porno video gratis diario ver videos trabestis videos porno en español película x videos porno mamadas porno pelirrojas rubias vidios de xexo videos pprnos follando hija porno en castellano chica desnudandose jenna jameson xxx famosas jovenes ver videos pornos gratuitos chicas guaras videos sexo en español porno red porn toro pprno xxx hentai porno coños preciosos videoporno gratis sexoxxx porno alemán putitas gratis vídeos porno gratis videos porno de orgias hd escenas xxx lesvianas videos viejas porno jenna jamenson chicas para chicas chupando pollas desnudas viejas tias fallando videos ver videos porno gratis videos pornos gratis lesvianas jovenes follando maduritas petardas fetichismo pies videos de dibujos porno de porno de tetas masage rooms ama de nacho vidal top actrices porno italianas porno fiestas xxx vintage español brutal xxx videos porno de chicas buenas mamadas lamidas de abuelas chicas jovenes mujer cachonda videos gordas videos xxx ver videos español best porn porno japoneses tetona follando videos gordas enculadas video sexo con jovenes mujer cachonda xvideos hd sex tube xxx tias buenas mamadas corridasenlaboca jasmine webb zorras peliculas porno de españolas videos porno lesbianas come coños peludos guapas desnudas el colegio ash hollywood videos porno tetonas videos porno gratis de eyaculaciones femeninas ver vidios por webcam sex porn xvideos porno gratis en español abuelas videos porno xx porno gratis bideos pornos lesbianas videos maduras con asiaticas cachondas maduritas x amater porno peludas maricones follando sexo duro español de trios bisexuales ruvias videos muy grandes follando con putas videos porno gratis videos porno en cordoba vieja follando en lenceria porno porno strapon porn amateur sexo romantico hombres negros vidios pormo porno porno gratis tetona ver peliculas porno de mujeres playas nudistas videos porno sado porno peliculas sexo anal embarazada follando en español brutal tetas grande follando tetonas chicos masturbandose follando videos eroticos mujeres con porno lesbico casero abuelas x videos cumloader español porn party mujeres putas porno castellano video porno africanas lesbico maduras gratis de trios mejores vídeos de tetonas gratis fetichismo pies xvideos sandra milka videos gratis bidios porno super grandes pollas enormes follando maduras porn chicas des nudas pelis xxx videos de trios videos gratis sasha grey follando tias buenas maduras con polla transexual videos porno gratis videos porno de chicas 19 vídeos de lesbianas lesbianas putas tetona masturbandose porno duro xxx putas peliculas xxx rubias16 pelirrojas follando como follar por dinero sexo duro xxx chicas pornos sexo culonas descargar video lesbiana videos colegialas putas gratis lisbianas viejas milf porn mujeres videos gratis peliculas xxx sexo x video gratis en hd vídeos videos de coño sexi porno videos chicas follando rubias peludas chicos guapos desnudos video porno ver porno interacial vídeos de penes videos porno gratis videos español chicas pornos gratis actrices gordasxx gordas desnudas videos muy peludas follando vidios porno manga sexo ancianas lesbianas maduras amater porno videos porno extremo corrida anal porno tran sexo porno bbw amigas lesbianas en español de maduras penetracion vaginal maduritas.

  con tetas naturales viejas peludas casting porno gordas peludas porno hd mugeres desnudas porno negros porno gratis videos porno madre hentai3d video porno rubias porno gratis masajes eroticos de mujeres maduras viejas lesbianas videos actrices xxx gratis parejas amateur culonas los mejores tetas enormes porno eyaculacion femenina peliculas xxx tias follando porno cam vídeos gratis hd videos xxx español putas peliculas maduras rellenitas tetonas rubias 19 gratis de sexo duro gratis porno maduritas garganta profunda porno videos porno los mejores tetas de sexo porn sexo mujeres muy peludas hentai porno gratis melani rios videos pornos gratis de lesvianas pareja amateur videos porno xxx follando dos chicas follando peliculas porno gratis tetonas porno en ponferrada vídeos de abuelas follando gordas tetonas folladas porno con amor porno arabe chicas guaras peliculas porno retro buenorras desnudas en coños eyaculando videos x gratis mujeres gratis xxx rubias 19 sexo peludo porno videod porno de porno en castellano despedida de mujeres lisa ann porn tube lesbianas en español porno eyaculacion femenina trios gratis porno gratis lesbicos videos gratis porno.

  cumlouder videos pormo porno maduros sado videos porno pelirrojas porno gratis lesbicos peliculas porno de maduras follando joven tetona abuelas video porno manga hd travestis follando jovenes follando gordas actores porno videos de lesvianas pareja amateur españa peliculas porno intercambio parejas videos videos trios tetonas españolas follando porno culonas maduras sex porn porno en ponferrada vídeos de camara oculta los mejores vídeos porno lesvico gratis viejos xxx nacho vidal coño sexo con polla parejitas porno con tetonas follando videos de abuelas porno maduro peliculas porno español videos porno español porno lesviana pollas peludas lesbianas cuarentonas calientes follar anime porn negras xxx gorditas folladas videos porno tub casting pornos grstis xxmaduras peliculas porno viejas haciendo pajas sexo grati actrices del porno gratis videos porno lesvico travesti tetas muy zorras calientes videos porno castellano gratis porno mujeres follando viejos follando anal en hd viejas videos prono gratis estrellas porno gratis viejos follando con la secretaria follando gratis vudeos xxx gratis mamadas chicas porn viejas porno gratis chicas sexis porno duro xxx maduras mejores vídeos porno con 18 porno nuria porno h porno gratis porno gai pollas grandes videos porno chocho mojado xxx porno gratis trios de travestis follando rusas follando mujeres chicas guaras videos hd gratis de gorditas video porno despedidas de mujeres calientes sexo travesti culazos porno amater lesbianas cuarentonas cachondas tias cachondas follando ver gratis tetas masage porno viejas follando videos gratis españolas corridas en español gratis mujer xxx videos porno pollas x-art videos porno moms xxx peliculas porno violacion lisa ann porn tube amateur sexo grati tetas grandes videos xxx videos de maduras peliculas porno espanol gratis videos de parejas maduras con jóvenes escenas porno sexo negro video porno pornstars hd escenas xxx masage erotico video descargar porno madurita hombres porno de latinas lesbianas porno de paris porn vids porn free videos pornos lesbicos videos porno mamadas porno español es.

  09 PUHELINSEKSI SEX MESSUT HOMOSEKSUAALISEEN

  Voin vakuuttaa, että niissä ei homo homoseksiä suomi mitään seksuaalista. Homoseksiä siellä kiistatta harrastetaan. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. No faktahan, että homoseksi intissä oli varsin tavanomainen asia ennen lukua, mutta vallalle pääsivät konservatiiviset voimat ja homoseksuaalisista soturirituaaleista tuli asia mistä ei saanut puhua. Mikä motiivi sinulla on kieltää totuus? Mä olen kanssa kuullut että siellä homostellaan ja mälli haisee aina parakilla kun kaikki runkkaa yhtäaikaa yöllä.