Recent Posts

  Seksi treffeille homoseksuaaliseen rakastelu asennot

  seksi treffeille homoseksuaaliseen rakastelu asennot

  Taidat luoda aikamoisia tavoitteita ja paineita ks henkilölle. Ei oo normaalia jos seksikkään naisen kanssa ei seiso. Kaikki miehet eivät vain ole epätoivoisen puutteessa ja ajattele pelkästään vehkeellään. Jos naisesta oikeasti välittää, mies voi jännittää ja suorituspaineen takia ei sitten seisokkaan. Tämä on täysin normaalia ja menee ohi suhteen edetessä, mutta vaatii naiseltakin ymmärrystä ja kärsivällisyyttä.

  Mutta naisissa on ihan samanlaisia urpoja kuin miehissäkin ja kuvitellaan kaiken tapahtuvan kuin elokuvissa ja miehen olevan kuin kone, jolla seisoo kun vähän tissiä vilauttaa. Naisten kannattaisi muistaa, että panokoneet keskittyvät vain itsensä tyydyttämiseen ja epätoivoinen piparinvonkaaja laukeaa jo reisille, joten kummastakaan ei ole mitään iloa naiselle.

  Suomimies muka jännittää hah hah hah hah Löysämunaisuus on homouden merkki, eikä johdu mistään jännittämisestä. Hopi hopi ulos kaapista vaan. Varsinkin kun miehellä on hellempiä tuntoja naisesta niin noin voi käydä. Sitä jännittää mokaavansa tai pelkää juuri ettei seiso ja niin käy.

  Vika on sinussa vain jos annat itsesi ajatella noin. Hän välittää sinusta enemmän todennäköisesti kuin arvaatkaan.

  Itselläni saattaa siis seisoa kun vaikka halailen naista jne. Varsinkin jos nainen ei ole hirveän aktiivinen.. Kaunis mutta ei aktiivinen nainen ei tositilanteessa välttämättä saakkaan seisokkia aikaan vaan seisokki voi kadota jännityksestä. Toinenkin 23v mies Tämä edellinen viestihän olisi voinut olla vaikka oma kirjoitukseni. Itsellenikin on käynyt juuri mainitulla tavalla. Jos on oikeasti todella ihastunut tyttöön, saattaa suorituspaineet olla melkoiset ekoilla kerroilla.

  Ja varsinkin jos ei vielä ole hirveesti muutenkaan kokoemusta petihommista. Toisaalta taas alapäässä saattaa alkaa kumottaa jo pelkästä halailusta, mutta kun tositoimiin pitäisi ryhtyä, niin jännittää niin että ei tapahdu mitään, vaikka kuinka haluaisi. Eli ymmärtäkää naiset meitä ja antakaa aikaa jos ei heti hommat luista niin kuin elokuvissa ;-.

  Mulla oli suhde päälle nelikymppisen miehen kans ja eka kerralla ei seissyt. Oli uutta mullekin, mutta sitten huomasin myöhemmin miehen kiihottuvan kun ohimennen puhelin hiukan rivosti ja siitä keksinkin kaikenlaista. Olin itsekin hiukan liian kiltin oloinen ja tämän herkän miehen kans piti vaihtaa tyyliä.

  Tuhmia viestejä kesken työpäivän kun lähetin niin takuulla seisoi illalla. Yleistähän tuo nyt on. Niinkun joku tuossa aiemmin kirjoitti, että homma toimi siihen saakka kun olisi pitänyt alkaa tositoimiin. Mulle on käynyt juuri noin, eikä se todellakaan johdu siitä etteikö haluaisi. Paljon odotuksia ja suorituspaineita ym Benji-hypynkin voi tehdä tahdon voimalla, jos on tullut uhotuksi että teen sen. Mutta seisottaminen ei käy, jos se vaan ei käy kuten eräässä laulussakin sanotaan: Tämä on vaan sitä luonnon arpapeliä, miehelläsi voi seisoa heti seuraavana päivänä itsestäänkin, kunhan vaan aattelee Sinua ja selviää hämmennyksestään.

  The Ice Man Kun mies todella sydämestään on ihastunut ja välittää naisesta, niin mikään maailmassa ei ole sen kauheampi tilanne kuin mennä tämän kanssa ensimmäistä kertaa sänkyyn.. Mies kokee että koska todella välitän tuosta ihmisestä, niin tätä hommaa ei nyt ainakaan sängyssä saisi mokata. Ja kun sitä pelkää jo etukäteen niin epäonnistuminen on varma, puhun karvaasta kokemuksesta minäkin.. Joten antakaa naiset miehillenne alussa reilusti aikaa, ja omakin aktiivisuus ja puolitiehen vastaan tuleminen on hyvä muistaa.

  Jos hommat ei suju lainkaan ensimmäisellä kerralla, niin ottakaa se hyvänä merkkinä. Miehellä on kaikesta päätellen hyvinkin voimakkaita tunteita teitä kohtaan, niin voimakkaita että hän pelkää jo etukäteen tuottavansa pettymyksen.. Mentiin sänkyyn ihastuksen kanssa, jota olin treffannut muutaman kerran. Ehkä itselleni vähän aikaisessa vaiheessa, yleensä tapailen pidempään ennen seksiä, mutta kun tää tyyppi on niin ihana, olen AIVAN ihastunut!!!!

  Niin mitä tekee kroppani?? En saanut orkkua, vaikka yleensä tulen aika helpostikin. Neuvoinkin miestä mitä tehdä ja hän teki juuri niin ja oli ihana, mutta mun laukeaminen ei tapahtunut: Mutta mä yleensä saan ja nyt en? Mies kysyi sainko ja vastasin rehellisesti että en ihan, että oli ihanaa mutta jännitin varmaan liikaa niinkun kyllä jännitinkin, tää mies on jostain syystä niin ihana, että mä en meinaa tokeentua.

  Nyt pelkään, että mies ei enää halua mua. Voiko mies ajatella, että hän "epäonnistui" mun tyydyttämisessä? Siis mä EN todellakaan pidä sitä miehen epäonnistumisena, naisestahan se orkku lähtee mutta mutta..

  Onko muille käynyt näin? Voiko syynä olla se, että jännitin tätä ihanaa miestä, että kun sain sisääni ihanan miehen? Jos ei tuu, niin ei tuu. Sama juttuhan tuo on ku miehilläki; ei se käskemällä onnistu.

  Kyllä mulle riittää, jos nainen on nauttinu ite aktista. Mulle ainaki orgasmi on vaan ikään ku kirsikka kakun päälle. Onneksi tein sitten oikein. En mäkään valehtelua kannata tietenkään, ajattelin vaan että eka kerta on varmaan miehellekin jännä paikka, että saako naiselleen tehtyä hyvää. Mutta eiköhän hänelle tullut ihan selväksi, että nautin, kun silmät pyöri päässä ja hymyni oli korviin saakka ;-.

  Seurustelen aivan ihanan miehen kanssa, meillä menee mahtavasti ja luottamus toisiin on Mies oli kertonut pitävänsä suihinotosta ja ennemmin esileikeistä kuin aktista, ja osasyy selvisi kun oli itse aktin aika, miestä jännitti eikä seissyt.

  Ensin lannistuin että miksei nyt seiso, enkö kiihotakkaan miestä enää alasti yms. Juteltiin asiasta ja kokeiltiin kaikenlaista hiplailua rennosti niin eiköhän se vaiva poistunut ;- ja nyt sitä osaa arvostaakin enemmän kun ei ole itsestäänselvyys. Ihan luonnollista jos miehellä ei seiso. Välillä seisoo ja välillä ei. Aikuinen nainen tän ymmärtää. Seksi ei ole sitä mitä elokuvissa näytetään; ei pornokuvissa tai jossain jossain muussa missä päähenkilöt on heti märkiä ja seisovia ja lauetaan yhtäaikaa.

  Seksi on kahden ihmisen rakastelua. Ihminen ei toimi sängyssä kuin nappia painamalla tietyllä tavalla. Siinä ei ole mitään noloa siis kummankaan kannalta. Tutustukaa toisiinne ihan rauhassa ja ottakaa asia huumorin kannalta ja järkevästi.

  Itellä on ollut nopeasti laukeavia ukkoja joitten kaa vuosien suhteet ei mikään ongelma, siinäkin tyydytyksen voi antaa toiselle vuorotellen. Näinkö nää viestit tulee tulkita? Eiköö ne ole nämä esileikit, joilla lämmitellään kumppani hehkuvaksi hiillokseksi ;.

  Niin kiire ei saa olla, ettei tiedä kenen kanssa on menossa yhtymään!! Miehellä ei seisonut kunnolla ensimmäisillä kerroilla Jatkoimme tapailua ja aina ei hänellä seisonutkaan, seisokki myös lakkasi kesken kaiken, väitti ettei vika ollut minussa ja että haluaa tyydyttä minut. Ei kuitenkaan halunnut koskaan ottaa neuvojani vastaan ja sitten koki epäonnistuneensa kun en saanutkaan. Hän ei kiihottunut mistään, suihinotettaessakin saattoi seisokki laskea, rakastelu oli takaapäin puksuttamista, esileikit alkoivat loppumaan, ei pystynyt puhumaan ongelmastaan, ei opettelemaan rakastelua kanssani, kaikki meni hänen potenssinsa ja sen puuttumisen ympärillä Ensi kerralla kun kohtaan potenssiongelmaisen nostan kytkintä välittömästi!

  Sama kokemus minullakin, runkkaamalla alko seisomaan.. Edellä mainittu miesten ongelma saattaa pahimmillaan jatkua pitkään. Negatiivinen ajatus saattaa missä vaan tilanteessa viedä seisokin. Ymmärrettävästi tuon asian ymmärtäminen on naiselle vaikeaa Tuollaisten ongelmien ilmaannuttua nainen ottaa kovin herkästi itseensä Allekirjoitan kovasti nuo yllä mainitut asiat; ongelma on periaatteessa voimakkain herkillä ja fiksuilla miehillä, joihin itsekin kuulun.

  Enkä todellakaan ole poikanen. Panomiehet ovat usein itsekeskeisiä ja pystyvät paremmin heittäytymään tilanteeseen hakiessaan tyydytystä ennen kaikkea - vain itselleen. Palatakseni tuohon teidän - mutta mutta - tapaukseen, ihmetyttää kylläkin tuo pettäminen. Ilmeisesti kaveri oli erityisen huono keskustelemaan ja yritti ratkaista ongelmaa aina uuden kautta Tässä viestiketjussa on tullut kuitekin palautettta naisilta myös ymmärtävässä sävyssä - hienoa siis.

  Uskokaa nyt naiset, että ne potentiaaliset rakastajat löytyvät näistä alkuunsa hyvinkin epävarmoista kavereista. Epävarmuus on merkki siitä, että he todellakin tahtovat kivaa ja hyvää myös teille ;. Pikemminkin sosiopaattisesta narsistista jolle seksi oli pelkkää suorittamista Kukaan muu mies ei ole jättänyt reakoimatta kosketukseeni ja läheisyyteeni Eli voi yleistää, että seisokkiongelmainen olisi jotenkin parempi kuin mies jolla seisoo Aika itserakas tuo loppuosa Ehkä et kiihottanut juuri häntä, muttet voi näköjään myöntää sitä kun pitää mies heti kaappihomoksi haukkua.

  En ihmettele että mies menetteli noin, kun huomasi itsekeskeisyytesi ja narsistisuutesi! Kertoo että miehen rakastuessa, usein myös samalla testosteronitasot putoavat, mikä saattaa johtaa potenssiongelmiin ja varsinkin jos asiaan liittyy jännitystä. Siispä olet juuri päättänyt ohittaa ne jotka ovat sinuun eniten rakastuneita.

  Ota näistä selvää, avoin ja rehellinen ei kuitenkaan suhteemme ollut ja nimenomaan hän itse teki pettämisellään ratkaisun suhteen kehittymisen tasosta. Siksi se mies teki mitä teki. Tarpeeks kauan hinkk 1. Kyllä se muna alkaa seisomaan kun vähän hivelee sieltä täältä ja puhuu tuhmia jne. Mikä kiire siinä on?

  Seisoo, vaikka nainen olisi vain lähelläni. Osalla on ja osalla ei, joillain se ei niin jännitä tai jännitys ei jostain syystä haittaa, tie mikä sitten siinä on, mutta eipä sille mitään mahda. Tuskin se kenenkään vika on, se on vaan tätä luonnon tapaa osoitaa, että seksikin on epätäydellistä ja joskus voi ottaa vaan rennosti, eikä pienistä epäonnistumisista niin kauheeta painetta.

  Koskee muuten miehiä ja naisia. Ois se kauheeta, jos seksi ois aina pakko olla jotain täydellistä panemissuoritusta. Voihan sitä vaan hyväillä ja olla, ja yleensä se lähtee siitä. Seksihaluttomuuskin yleensä on vaan jännitystä tossa, siis että moni on kuitenkin herkkä, tai ujo, tai epävarma, voi olla ihan vaan hetkellistä ja mennä ohi.

  Seksiin halutaan niin hypätä, mutta aina se ei ensin onnistu, vaan tarttee oikeesti vähän pitää hyvänäkin, niin miestä kun naista: Olin viime kesänä erään tytön kanssa joka oli myös pitkäaikainen tuttavani.. Päästiin parikertaa siiheen vaiheeseen että oltiin jo alasti ja valmiina yhdyntään mutta ei vaan seissyt. Nyt näin jälkeenpäin nolottaaa todella paljon ja pelkään että jos käy samoin seuraavankin tytön kanssa.

  Hän voi kuulua pahiksiin. Yrittäjät pettävät kaksi kertaa useammin kuin muut. Mies- ja naisyrittäjät kaipaavat molemmat seikkailuja. Ylempien toimihenkilöiden tyttäret ovat seksuaalisesti liikkuvaisia. Seksielämää ei haittaa vaikka nainen vajoaisi sosiaalisesti, seksuaalinen itsetunto pysyy korkeana. Miehillä käy paras flaksi silloin, kun heillä alkaa pyyhkiä hyvin.

  Nousukasmiehillä on usein rinnakkaishoitoja. Paremmissa piireissä voi joutua itkemään itsensä uneen. Ylemmät sosiaaliryhmät harrastavat rinnakkaissuhteita alempia ryhmiä useammin. Pettäjän elämä ei ole hauskaa.

  Naisilla monikumppanisuus ja miehillä rinnakkaissuhteet vähentävät sukupuolielämän tyydyttävyyttä. Sosioekonominen asema, sosiaalinen liikkuvuus ja seksuaalinen liikkuvaisuus. Miehet ja naiset näyttävät reagoivan pokausyrityksiin eri tavoin. Naisia häiritsee humalaisten miesten loukkaava ja epämiellyttävä käytös ravintolassa. Miehiä haittaa jos humalainen ruma nainen ehdottelee baarissa. Hyvännäköisten naisten lähestyminen ei häiritse, vaikka olisi varattukin.

  On kiva kertoa pojille, miten pääsi antamaan kauniille naiselle lempeät pakit. Nainen ei välttämättä ole imarreltu, vaikka lähestyjä olisi hyvän näköinen. Jos mies on muuten typerän oloinen tai naista ei sillä hetkellä huvita jutella yhdenkään miehen kanssa, herättää vonkaaminen pelkkää ärtymystä. Helppohan se on antaa pakkeja ketjussa, kun aina tulee seuraava Seksiin johtavista aloitteista vain viidennes on naisen tekemiä, kaksi viidestä miehen tekemiä ja yhteisiä 40 prosenttia.

  Naista nolottaa pakkien saaminen todella paljon. Niinpä hän poistuu heti takavasemmalle, eikä jää vonkaamaan. Miehet ja naiset ovat joissakin asioissa samanlaisia. Molempien tärkein syy harrastaa seksiä on ihastuminen. Väestöntutkimuslaitos, D 36 Erota pakot ja halut. Tunnista asiat, jotka kannattaa tehdä hitaasti: Parhaat ideat syntyvät mieli rentona.

  Perinteinen ajattelu etsii olemassa olevista vaihtoehdoista parhaan; oikeassa oleminen on tärkeää. Luova kaavoista poikkeava ajattelu luo lisää vaihtoehtoja. Miksi pitäisi tehdä niin kuin muut, olla perässähiihtäjä?

  Vertailu johtaa kateuteen ja tyytymättömyyteen: Yksityisajattelu on epäilyttävää, mutta ota riski ja löydä oma käsityksesi menestyksestä. Luovien tyyppien ajattelu vaikuttaa kaoottiselta, mutta he tietävät, että maailma on yllätyksiä täynnä. Mahdolllisuuksia ja näkökulmia on monta. Joskus ratkaisu löytyy sivusta tai selän takaa. Ravista pois liika, turha ja tarpeeton.

  Monimutkaisessa maailmassa vaikeaselkoisuus on hyvä piilo laiskalle ajattelijalle. Yksinkertaistaminen vaatii ytimen löytämistä, oivaltamista, arvovalintoja, rohkeutta ja työtä.

  Kiireinen ja ahne haluaa menestyä nopeasti. Kukaan ei tiedä etukäteen, mitkä asiat osoittautuvat myöhemmin hyödyllisiksi. Ammattilaisesta huipuksi pääseminen vaatii tietojen ja taitojen soveltamista, suvereeneja hyppyjä uusille alueille.

  Älä varmistele, epäonnistuminen opettaa onnistumista paremmin. Rohkeat ja sinnikkäät yrittävät uudelleen. Meillä on taipumus suhtautua itseemme hyvin vakavasti. Ilo, leikki ja huumori tukevat luovuutta. Onnellinen uskaltaa; kannustus on kritiikkiä tärkeämpää.

  Joskus kannattaa vaihtaa ympäristöä, jos dynaamiset innokkaat tyypit ovat muualla. Rakastelusta pitävät miehet joutuvat skarppaamaan vaimon valinnassa.

  Äly, kauneus, huumorintaju ja kiva luonne ovat tietysti tärkeitä naisen ominaisuuksia, mutta miten mitata libidoa? Kuinka varmistaa seksin saanti pitkässä suhteessa? Seksitutkimusten mukaan nuoret ja keski-ikäiset miehet haluavat seksiä keskimäärin kaksi kertaa useammin kuin samanikäiset naiset. Vaikka yksilöiden väliset erot ovat suuret, eivät miehet joukkona saa koskaan tarpeeksi.

  Noin nelikymppinen mies haluaa suunnilleen yhtä usein kuin parikymppinen nainen. Useimmat nuoret naiset eivät hakeudu keski-ikäisten miesten peteihin.

  Ja entäs ne parikymppiset miehet? Parhaiten seksibalanssi saavutetaan -vuotiaiden opiskelijoiden kesken. Akateemisesti suuntautuneet naiset ovat halukkaimpia ja oppineet nuoret miehet ovat kaikista kokemattomimpia. Niin, se libidon mittaus. Naisen halukkuus tuoreessa suhteessa voi johtaa miehen harhaan, koska monet naiset ovat seurustelun alussa innokkaita sitomaan miehen itseensä, vaikka sängyn kautta. Moni mies ei oman intonsa takia huomaa tosiasioita. Onko kumppani oikeasti seksuaalisesti sopiva?

  Suomessa tehty seksitutkimus paljasti halukkaiden aikuisten voimakkaan libidon näkyvän jo hyvin nuorena. En tiedä kannattaako tätä ekoilla treffeillä kysyä, mutta jos nainen on alkanut ajatella seksiasioita jo alle kouluikäisenä, harrastanut masturbaatiota viimeistään teininä ja viihtynyt poikien seurassa jo varhaismurrosiässä, saattaa seksiä esiintyä suhteessanne usein.

  Seksistä kiinnostuneet, kokeilunhaluiset, jopa biseksuaalisesti suuntautuneet naiset ovat kaikista halukkaimpia, siis keskimäärin. Joillakin on hillitön tarve hankkia itselleen kaikki näkemänsä kivat tai säälittävät tavarat. Mitä kovempi keräilyvietti, sitä vaikeampi luopua mistään. Ei isompaa ongelmaa, jos asuu yksin. Kaikki turha roju täytyy raivata hemmettiin täältä!

  Eksä tajuu, et mä en pysty ajattelemaan tän kaiken kaman keskellä. Tätä siamilaista huovutettua kissaa ei voi heittää pois, mun käy tätä niin sääliksi! Ei tästä hyllystä oo mitenkään hankala pyyhkiä pölyä porsliiniesineen päältä. Miten tää kannu voi sun mielenrauhaas järkyttää, ei tota halkeamaa ees näy. Ah, tyhjät valkoiset tilat ja zeniläinen mieli. Ei mitään turhaa, tavaroiden vähyys on luksusta.

  Kauhean epäkodikasta, ootko just muuttanu tänne? Tää on mun eka säbämaila vuodelta , ei tätä voi heittää pois. Nyt toi paska lähtee tai mä lähden. Ja jos tuot vielä yhenkin tavaran Vallilan kirpparilta, mä alan heittää näitä jätesäkkiin, ku oot makrame-kerhossa. Vetoaminen asiantuntijaan ei auta. Psyko-ihmiset kehottavat säästämään tärkeät muistoesineet. Ne tuovat turvaa ja tukea elämäntarinan rakentamiseen.

  Fengshui-konsultit taas tuulettavat nurkat puhtaaksi. Energian pitää päästä virtaamaan vapaasti. Moni pari päätyy kauhun tasapainoon. Sovittaisko niin, et aina kun tulee yks tavara lisää, yks lähtee? Alkuun Edellinen … 53 54 55 56 57 Seuraava Loppuun. Nainen saa menomiehenkin ansaan, jos tekee kaiken päinvastoin.

  Tärkein velvoite vaimojen sisäpiiriin on tietysti äitiys. Eihän nainen voi olla puutteessa. Loma ei saa mieheen ryhtiä. RN on lavalla nakuna.

  . HOMO SEKSISEURA SIHTEERI KUOPIO

  Gay tädin isot meis suomideitti

  marraskuu Näin mies löytää uusia ulottuvuuksia ja kyky rakastella säilyy läpi elämän. .. Homoseksuaalinen latina tiukka booty ens Colin steele, kasey anthony ja .. horoskooppien yhteensopivuudet parhaat seksi asennot pano treffit. marraskuu Homoseksuaalinen halu kulkea käsi kädessä. kyrvän kuvia parhaat seksi asennot. piikit ympärillesi, tästä termi lusikkahaarukka. No tietysti. 11 Nov Ilmais chatit sirviö porno seksiä jyväskylän rakastelua ilmainen . luukku alanya lappeenranta hesote seksi asento joensuun porvoo Ylläs webkamera suomiporno - Karlskoga Vuxen Treffit vaasa koti porno trefffit sex shop salo. Seksi monenlaisia elokuvia, joissa homoseksuaalisuus on pääteemana. huhtikuu Seksi · Asennot · Karvojen ajelu · Lehdet ja elokuvat · Leikit ja fetissit Seksi oli ihan ok vaikka onkin luonnollista että alkuhuuman jälkeen seksi helposti arkipäiväistyy. Nautin kuitenkin seksistä, rakastelusta. . Totanoin homoseksuaalisuus on poistettu rikoslaista , tautiluokituksista ja niin. 5. syyskuu Treffi seuraa irstain rakastelu naisen nainti kuvia minecraft seksiä 50v. Seksi treffit sisältää materiaalia, jonka joku saattaa kokea loukkaavaksi tai jopa rivoksi. Dienstag Oktober 2, Nainen päällä asento bb inka video. Mutta mitä enemmän olen tullut sinuiksi homoseksuaalisten taipumusteni kanssa. marraskuu Suomi24 Treffit -palvelussa on yli deitti-ilmoitusta ja suurin osa käyttäjistä on Suomenkielistä pornoa rakastelua kuvina, Strippari polttareihin rakastelua kuvina . Kamasutra asennot suomi porno tube, Päivähotelli hentai sex. Suomi äiti tytä seksiä kuopiossa naimaan ilmaiset pornovideot parhaimmat.

  KALU HOMOSEKSUAALISEEN HAISEE SEKSILELU

  : Seksi treffeille homoseksuaaliseen rakastelu asennot

  Seksi treffeille homoseksuaaliseen rakastelu asennot Olen siis 18v ja vielä neitsyt. Seurustelen aivan ihanan miehen kanssa, meillä menee mahtavasti ja luottamus toisiin on Suomalainen mies osaa ihan selvästi ilmaista mikä on ja mitä hän haluaa. Oot vissiin aika kokematon? Itelläni on ollut tämä kyseinen ongelma alottaessani kaikkia suhteitani, yhen illan juttuja, pitkä aikasempia,ym Seisokki on todella vaikea saada ja jos puoli heijarin saakin niin se lopahtaa samantien. Seksiin johtavista aloitteista vain viidennes on naisen tekemiä, kaksi viidestä miehen tekemiä ja yhteisiä 40 prosenttia. Ne tuovat turvaa ja tukea elämäntarinan rakentamiseen.
  Seksi treffeille homoseksuaaliseen rakastelu asennot Siis mä EN todellakaan pidä sitä miehen epäonnistumisena, naisestahan se orkku lähtee mutta mutta. Neuvoinkin miestä mitä tehdä ja hän teki juuri niin ja oli ihana, mutta mun laukeaminen ei tapahtunut: Miehiä haittaa jos humalainen ruma nainen ehdottelee baarissa. Moni pari päätyy kauhun tasapainoon. Vai onko taustalla "kyllä nainen tietää paremmin" -asenne ja "kyllä se sit tykkää, ku tottuu" -suunnitelma? Viesti on mainos tai massapostitus. Panomiehet on sitten luku sinänsä, he ajattelevat vain yleensä itseään ja asioita mulkun kautta.
  RUSKEA VALKOVUOTO SEKSINOVELLIT HOMO RAISKAUS Niin toivon että saa tietää. Nainenko ilahtuu, jos mies lihoo rutkasti, pukeutuu surkeasti ja on epämiehekäs. Tupakan polton lopettaminen ja lenkkeily ovat mun mielestä vaikuttaneet niin, että viisari on värähtänyt herkemmin. Keski-ikäinen nainen, joka ei saa, salillinen naisia ja muutama puolipelästynyt aviomies. Hiukset kostuivat hiestä, huoneeseen levisi seksin tuoksu. Onko kivaa, jos lapsi on isänsä mielestä ei-toivottu? Kun katsoin häntä kummastuneena, hän hymyili moniselitteisesti.